Mit tehetnék a hajammal, hogy mindig olyan legyen, mintha a fodrásztól jöttem volna?
Figyelt kérdés
Mert miután fodrásznál voltam és hajat mosok mindig lelapul, stb. Esetleg mondanátok olyan spray-t vagy krémet vagy mást amitől még pára és kisebb eső hatására se göndörödik be a hajam (mert nekem már pár csepp eső megárt).
Értelmes válaszokat legyetek szívesek!!! :)
Köszönöm
2011. júl. 4. 21:44
1/7 anonim válasza:
sok körkefével próbáld meg szárítani a hajad,mint a fodrász..:) + hajhab
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :) de este ha szárítom, reggel még nem lesz lelapulva tehát ugyanolyan dús lesz?
2011. júl. 4. 21:55
3/7 anonim válasza:
én ezt a hajport tudom ajánlani: [link]
szerintem nagyon jó!!! egy kicsit a hajadra kell szórni belőle, az ujjaiddal felnyomkodni és tök jó dúsra beáll tőle a frizura! ajánlom hogy próbáld ki!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. júl. 4. 22:20
5/7 A kérdező kommentje:
És az ára esetleg? Remélem nem drága...de azért kiszorítok rá annyit
2011. júl. 4. 22:21
6/7 anonim válasza:
hát olyan 1000Ft körül van, szóval nem a legolcsóbb, de szerintem megéri legalább kipróbálni :)
7/7 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm :)
2011. júl. 5. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!