Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit használsz hajvasaláskor?

Mit használsz hajvasaláskor?

Figyelt kérdés

Oké tudom, hajvasaló, stbstb.

De pl hővédőt?

Most kéne elkezdenem vasalni, de nem tudom, mit használjak előtte. Csak úgy "simán" nem szeretném, alig várom, hogy megnőjön - nem kéne, hogy eltöredezzen..

2011. márc. 8. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Én hővédő krémet és hővédő sprayt is használok, fő a biztonság :)
2011. márc. 8. 19:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Mennyibe kerül kb?
2011. márc. 8. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Toni&guy hővédő spray (2400ft)
2011. márc. 8. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
én nem használok semmit xD nagyon hosszú hajam van, szinte mindennap vasalom, semmi baja sincs
2011. márc. 8. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
énis Tony&guy-t használok :D
2011. márc. 8. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy utána vagy előtte szoktátok felfújni a hővédőt, de barátnőm mondta, hogy neki meg a fodrász mondta, hogy vasalás után kell felfújni a hővédő sprayt, különben ha előtte fújod fel, akkor a vasaló beleégeti a hajadba :S nem tudom hogy igaz-e...
2011. márc. 8. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
én nagyon keveset vasalom a hajam, alkalmakra meg esetleg ha havobta 1* olyanom van. kímélem inkább. most vettem syoss hővédőt, 900 ft-ra le volt árazva a rossmanban. rétegenként nagyon alaposan befújom vele a hajam, mikor készvan a fújogatás fésülgetem meg minden, gyönyörű egységessé teszi a hajat, így könnyeb vele vasalni:) (nem rajongok a syoss termékekért, de ezt egyértelműen jónak mondanám.
2011. márc. 8. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!