A fodrásztól vásárolt jó minőségű hővédő krémekben 100%ra meglehet bízni?
Figyelt kérdés
Szeretnék új hajat,de mivel így is elég gond van vele, hagyom így natúrba.. töredezik a vége, az egész hót száraz..szénaboglya. Filóztam azon, h rövidebbre vágatom, de ugyanúgy vasalnám, és akkor ha elégetem, ugyan ott vagyok mint msot, csak rövideebb kiadásban... és úgy az életbe nem nő meg..:S2009. febr. 18. 10:52
1/3 anonim válasza:
Én hővédő krémet nem, de hajpakolást használok, amit a fodrászomtól vettem. Elég drága volt, valami 4000,-Ft fölött. Az én hajammal csodát tett, sokkal többet ért, mint az általam addig megvásárolt termékek.
Ha veszel ilyen krémet, ne vágasd le rögtön a hajad, próbáld ki hogy milyen, mert ha használ érezni fogod a különbséget. És ha beválik, utána levágadhatod.
2/3 anonim válasza:
Fodrásztól,pakolást első lépésben,de jó ha az ugyanolyan sampont is megtudod venni.Mert a 2 együtt még nagyobb csodákra képes;)
És a hő védő krémek is megbízhatóak,feltéve ha egy bizonyos minőségi szinten vannak.
Egy fodrász
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi a válaszokért:)
2009. febr. 18. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!