Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkét szeretnék, hogyan...

Szőkét szeretnék, hogyan kérjem a fodrásztól?

Figyelt kérdés

Holnap megyek a fodrászhoz, most barna a hajam, az alján sötétszőke lenövés van, de nem akarom levágatni. Attól is félek, hogy belevág nekem a hajamba, bár ott lesz a legjobb barátnőm, és a nővérem is, szóval, csak nem fog ollóval a közelembe jönni. Az a lényeg, hogy ez lesz az első, hogy szőkére festetem a hajam, és nem tudom, hogy magyarázzam el neki. Olyat akarok, hogy ne legyen benne az eredeti hajszínemből, csak szőke, de melírozva, hogy olyan természetes hatása legyen, és vékony melírokat akarok, nem úgy, hogy van benne 5-6 másmilyen bazi nagy tincs. Ezt ha így elmondom neki, akkor ugye számíthatok a sikerre és így csinálja meg ahogyan én akarom? Már annyi szerencsétlen próbálkozásom volt fodrászokkal, hogy nem bízok semmit a véletlenre.

És, ha tudtok kérlek küldenétek képet, hogy esetleg, olyan amilyenre én gondolok eltudnám vinni, megmutatni neki, hogy lássa milyen az.

Köszönöm szépen a segítséget.

2011. aug. 8. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Magyarázd el neki ugyanezt vagy - ahogy már írtad is - vigyél képet.

Nem tudom, milyenre gondolsz pontosan, de a leírásod alapján szerintem ezek jól szemléltetik az elképzelésedet:

[link]

[link]

2011. aug. 8. 19:02
 2/5 A kérdező kommentje:
igen, igen ilyen, csak más színekkel:)
2011. aug. 8. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Na, akkor meg van oldva a probléma.:D
2011. aug. 8. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs pontosan milyen színre gondolsz,hiszen a szőkének rengeteg árnyalata van,viszont,ha a természetességre törekedsz,a legjobb ha az egészet befesteted olyan világosbarnásra,és abba tetetsz szőke melírokat!!a lényeg,hogy több színt(festék) használjon a fodrász...legalábbis ez jött le hirtelen a mondanivalódból...:)

itt egy pár kép,ahol az alapszín picit sötétebb,s ezáltal természetesebb hatást kelt: [link]

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 8. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és próbáld ki a lapmelírt,vagy a satírt!ezek kb. 1 árnyalattal térnek el az alapszíntől(előző vagyok)
2011. aug. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!