Hogyan kérjem a fodrásztól? A kérdés, hogy divatos-e még ha így kérem.
Figyelt kérdés
A hajam ilyen volt:
Na már most megnőtt és ilyen:
hátul ne nagyon vágjon mert le akarom növeszteni.Felül vágjon egy keveset,úgy hogy simán fel tudjam állítani illetve oldalt borotválja ki.Ez trendi még?Egyéb ötlet?
2011. jan. 25. 15:40
1/9 anonim válasza:
hát azt nem tudom, hogy "trendi"-e, de azt igen, hogy mindig is kinevettem az ilyen hajú pasikat.
2/9 A kérdező kommentje:
Na és miért? :D
Szabad tudnom?
2011. jan. 25. 15:44
3/9 anonim válasza:
nekem nem tetszik, ilyen egyszerű =) mindig páváskodó kakasok jutnak az eszembe, mikor ilyen pasikat látok. de ez csak az én véleményem. egyébként bőven látok ilyen alakokat mászkálni a mai napig, úgyhogy ja, azt hiszem még trendi =D
4/9 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény.Előtte utcai harcos frizkóm volt.Azt meguntam.Gondolom valami segédmunkásnak nézel :D
2011. jan. 25. 15:50
5/9 anonim válasza:
utcai harcos frizura? na az milyen?
amúgy nem, sokkal inkább diszkósnak vagy technosnak nézlek.
6/9 A kérdező kommentje:
Magyarán majdnem kopasz. :D
Ezt látod eltaláltad.
2011. jan. 25. 15:54
7/9 anonim válasza:
Ha még szóbaálsz velem(:D) lenne egy kérdésem:
Ilyen?jobbról a 2.:
Felzselézve elől.Mert ha erre gondolsz,az már rég nem divat:D
9/9 anonim válasza:
szerintem jól áll, ahogy most van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!