Sok pattanásom és miteszerem van 18éves fiu vagyok, ha elmegyek szoláriumba az eltünteti ezeket?
Ne küldjétek már szoláriumba!!!!
Kozmetikus az édesanyám, és hát tanult eleget ilyenekről. A szoláriumtól szinte jobban belesül a sok pattanás. Meg hogy barna bőrön nem látszik a miteszer.. Vicc...
Figyelj, anyudékkal nem tudod megbeszélni, hogy adjanak rá pénzt 3500-4500 ért kapsz egy tinikezelést, és NEM ciki. anyuhoz is járnak tini fiúk meg idősebbek is.
A kozmetikus még krémet is tud rá ajánlani. Attól biztos javul, és ha összeszámolod, a szolárium sem olcsó.
80/100 ft 1 perc és nem leszel egyből barna, a hatás sem látszik meg 1 alkalom után.
Szia!
Én egy 23 éves srác vagyok!
Nem akarok a szolizást éltetők táborába tartozni, de az én tapasztalatim azt igazolják hogy jót tesz a pattanásos bőrnek a szolizás.
Régebben nekem is sok pattanásom volt, és elkezdtem szoliba járni viszonylag, gyakran 2-3 naponta.
De nem csak ez volt ami segített. Rendszeresen jártam kozmetikushoz, aki kitisztította a bőrömet, használok egy krémet ami nagyon jót tesz.
A szolárium szárítja a bőrt és e miatt segíthet, de nem szabad túlzásba vinni! Nagyon kell vele vigyázni!
Szóval elsőként keress fel egy kozmetikust (mondjuk ő tuti lebeszél a szolizásról) aztán hetente egyszer- kétszer menny szoliba, és használj valami jó szárító hatású készítményt! Én a dermofil pasztát használom, de nagyon jó pl. a Ilcsi termékcsaládba tartozó fekete szappan is!
Ja és én 3000- 5000 Ft-os bérletet szoktam venni. Ez elég egy hónapra általában.
Szerintem egyáltalán nem ciki! Rengeteg pasi jár szoláriumba!
Az ott dolgozók sem néznek rád ferde szemmel.
A csajok is jobban buknak a bronzos bőrre. :-)
Én sokkal magabiztosabb vagyok amikor szép barna a bőröm. De ismétlem nem szabad túlzásba vinni, mert a bőr nem felejt!!!!!!
Dermofil tényleg jó, ajánlom én is, nem drága, patikában tudsz venni.
DE szolárium NEM fogja SOHA az életben eltüntetni a miteszereket.
A több éve szolizó lánynak: lehet, hogy neked alapból tiszta az arcod, szerencsés vagy. De mint a fiú mondta a szoli is akkor hatásos, ha rendszeresen tisztítva van a bőr
A pattanások szempontjából a szoláriumnak több a hátránya, mint az előnye. Akár maga az ultraibolya sugár is okozhat mitesszereket hosszabb távon [link]
Kozmetikus és bőrgyógyász is tud segíteni, egyik sem ciki - sokan járnak, fiúk-férfiak is. Csak ezt nem mesélik.
Szia!
Nekm kifejezetten bőrgyógyász ajánlotta,hogy menjek szoliba:) Nem azt mondta,hogy állandóan a gépbe legyek,de járjak egy párszor,mert nekem is rettenetesen csúnya volt a bőröm,és azóta jobb lett sokkal. Barnább is lettem,és pattanástalan:Pmivel a szoli leszárítja,ja és nem utolsó sorba nyáron sem égek le,pedig régebben rendseresen bújtam el a nap elől,mert egyből leégtem. A fiú szolizása pedig nem ciki,nagyon sokan csinálják,de arrra figyelj,hogy ne úgy nézz majd ki mint egy cigány:)
lány/18
A szolárium a tisztátalan bőr állapotát csak rontja,ha előtte nem kelezteted,ugyanis beleégnek a bőrödbe a mitesszerek,pattanások,a felhám kiszárad,az amúgyis lassabb hámlás pedig nem engedi alulról tisztulni a bőrt,csak még több mitesszered lesz és csúnyábbak.Keress fel egy kozmetikust,ha sok tisztítanivaló is van az arcodon,a pénzt nem azok számához fogja mérni...egy arctisztítás olyan 3-4Ezer körül van.Havonta ennyit megéri áldozni rá,hiszen mit ér a szép barna bőr,a jólöltözöttség,ha a bőrére meg igénytelen az ember?
Remélem talélsz egy jó kozmetikust,aki egyénre szabottan segíteni tud.
na közben olvasom tovább itt az okos hozzászólásokat..
Lehet,hogy most még csudajó a barnaság,hogy heti 2-3alkalomtól sem ráncosodik,sőt még sima is a bőröd,fiatalnom még mit vársz?!Igen,a ráncokat és a bőrszárazságot lehet ellensúlyozni krémekkel.Viszont a DNS károsító és szövetroncsoló hatását megnézném milyen kencével gyógyítod.Ugyanis ez erről szól..(a nagy szolis,aki inkább él a tudatlanság kellemes homályában,és osztogat nevetséges tanácsokat,mintsem utánaolvasna A-Zig...pfff)
Az UV sugarak bizonyos mértékig s mennyiségben gyulladáscsökkentő hatásúak,a megfelelő fényvédelem mellett,amit kevesen tartanak be.A szoli többségéban UV-B sugarakkal barnít,viszont ezek felelősek a rákos sejtek kialakulásáért is sajnos.Ha már mindenképpen valami gépi módszert keresel,ott az infraszauna.Gyulladáscsökkentő,méregtelenítő,egészséges,meleg..mi kell még?A tiopicindító hozzászólásból pedig számomra nem az derül ki,hogy barna szeretne lenni az illető,hanem hogy kapott egy téves infót miszerint minden pattanásának megoldója a szolárium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!