Sok pattanásom és miteszerem van 18éves fiu vagyok, ha elmegyek szoláriumba az eltünteti ezeket?
Hát azt nem jelenteném ki,hogy a szoli el fogja tüntetni,de segit rajta,és a barna bőrőn nem látszik annyira:) Ha fehér a bőrőd először a legkevesebb időre menj (turbo:5-6 perc,sima:10 perc),hetente 2-szer. Majd növeld az idöt 10-12 percre,kb1-2 hét után. Ha nem érzékeny a böröd és már elég jo szined van mehetsz 15-18 percet. Lehetőleg használj szoli elötti krémet.Sok sikert! Ja,nem ciki fiúként szolizni:) Nekem bejön:)
szolikezelő lány
Pattanásokra nekem a holt tengeri gyógyiszap vált be, a hátamon volt és elég kellemtlen mert nem lehetett kezelni
sem.Ezzel a termékkel 4-5 alkalommal bekentem és teljessen elmult.Ezen az oldalon nézz utánna és úgy tudom rendelhető.
www.valkerbeauty.hu. (Én bio boltban vásároltam.)
És javaslom addig nem menj szoláriumba.
Ne menj el szoláriumba ha gyulladt pattanásaid vannak! Nagyon csúnya foltos lehet tőle. Ha a gyulladások elmúltak, akkor is csak mértékkel szolizz. Általános szabály, hogy egy évben maximum 8-szor lehet elmenni szoliba, vigyázva arra hogy lehetőleg egy alkalom ne fél óra legyen hanem 5-10 perc.
egy kozmetikus
Nem ciki fiúként menni, de szerintem ne tedd tönkre a bőrödet MÉGJOBBAN szolival. Elég átok, hogy mitesszeres vagy, nem kell, hogy ráncosodjon, öregedjen a bőröd a szolitól (tudom, csak nagy mennyiségben okoz ilyet, meg ha sokáig csinálják, de akkor is.). Elég az az UV dózis, amit nyáron a napon kap.
Mitesszerek ellen kérdezz ki egy kozmetikust. Esetleg menj el hozzá, rendbe teszi a területeket, utána ajánl valami kenőcsöt, ami megakadályozza/kihozza nyomás nélkül a pöttyöket :)
A pattanásaid nem fognak tőle eltünni, bár lehet hogy segíteni fog egy kicsit.
Nem ciki fiúként menni, ügyelj a fokozatosságra. Eleinte inkább menj többször keveset, minthogy megégj.
De ha választassz szolit, nyugodtan érdeklődj az árakról, mert változó, és segíteni fognak abban is hogy mennyi idővel kezdj.
Utolsó válaszoló!
Igen, évente 8 alkalom szoli, mert nagyon károsít!
Ne hülyézz le minket, nem mi találtuk ki, nekünk ez tananyag. Valószínű, hogy nem a nyári hónapokban kell szolizni, mert aki barnulni akar, az úgyis napozik eleget a strandon. Ha nem hiszed, nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!