Akiknek van striájuk vagy narancsbőrük, Azok hogy tudták elfogadni magukat így?

A striák ellen nem tudsz mit tenni, de a narancsbőrt el lehet tüntetni. Ha sokat sportolsz, nem eszel semmilyen cukros, nagyon zsíros ételt és műkajákat, el fog tűnni.
Én a striákat nem igazán tudtam elfogadni, mondjuk mintha kicsit halványodtak volna. Mindennap citrommal vagy min. 50-70 % citromlével áttörlöm, utána bekenem zsíros krémmel. Ja és fürdéskor is dörzsölni szoktam a problémás területeket durva szivaccsal. Ez narancsbőrre is jó.
A striák azok sajnos attól vannak nekem, mert volt amikor nagyon beteges voltam és fogytam sokat. aztán híztam=S tudom,hogy ezek ellen nem lehet tenni semmit.
Szoktam tornázni fél vagy 1 órát. és egyébként nem cigizek meg nem iszok alkoholt sem. de valamiért nem akar elmúlni.
eszek gyümölcsöt zöldséget,napi 2 L víz, csokit se szoktam enni.
és aránylag egészségesen étkezek. de nem akar elmúlni:S
milyen szivaccsal kell dörzsölni a zuhany alatt?

köszi akkor veszek majd vlamikor
ja igen a meleg hideg váltakozó zuhanyt is szoktam csinálni=) meg még azt is, hogy zuhany közben csipkedni szoktam néhány percig a combom narancsbőrös részét.
egyébként azt olvastam még, hogy illóolajokat ha rákensz és betekered ilyen fóliával az is nagyon jó, meg az infraszauna...ezeket használtad?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!