Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem tudom elfogadni magam....

Nem tudom elfogadni magam. Undorító a hátam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Utálom magam,hogy így nézek ki.A hátam, a dekoltázsom tiszta pattanás és heg.Voltam bőrgyógyásznál is már.Mondanom se kell,semmit nem ér.Lassan pólót se tudok felhúzni, mert a kezem is olyan.Elfog az irigység ha meglátok, egy lányt,hogy kivan a háta és szép bőre van...Mit csináljak,hogy elfogadjam magam.Egyáltalán menni fog?Nagyon gáz ugye,ha egy lány így néz ki?!
2009. máj. 11. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom milyen bőrgyógyásznál voltál te...de nekem 1hónap alatt olyan tiszta lett a hátam meg a dekoltázs részem....menny más helyre...
2009. máj. 11. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
mármint más bőrgyógyászhoz
2009. máj. 11. 21:44
 3/9 A kérdező kommentje:
És gyógyszert szedtél rá,vagy krém??
2009. máj. 11. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Háziorvossal írass fel Dalacin T-t. Ez egy üveges kis kenegetős csodaszer! :) Nekem legalábbis bevált, mikor már azt hittem, hogy életem végéig pattanásos maradok.
2009. máj. 12. 00:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nekem egy féléves kezelés volt...9000 forintért ...

Gyógyszer nemigazán volt..Nekem is valami "csodaszert" írt ki...

És lám hatott

Gondolom azért volt féléves..mert ez hosszútávúan segít...

Sok sikert hozzá

2009. máj. 12. 11:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Keress másik dokit. A Dalacin T tényleg jó, vényre kapható. Vény nélkül: aknefug 1 % krém.

Gyógyszert akkor szokott felírni a doki, ha valamilyen bakteriális fertőzés okozza a dolgot, de gondolom te serdölőkor környékén lehetsz, olyankor segítenek a krémek is.

Gáznak nem gáz, de nekem is volt és engem is zavart, és addig használtam a szereket, amíg el nem múlt.

2009. máj. 12. 13:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Használtam a Dalacin T oldatot,de nem hatott.Most kaptam krémeket,de ez se ér sokat,és 1 hétig tart egy krém,és 2000 ft...Most fogok elkezdeni megint egy gyógyszer,a Sotret-et.Remélem hatásos lesz.Bár anyum nemigen szeretné...
2009. máj. 12. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Feküdj ki a napra és égesd szénné a hátad!

Miután lehámlott a pattanások töredéke is alig fog visszatérni...

2009. máj. 12. 17:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta a bőrgyógyász,hogy semmiféleképp ne csináljam,mert beleégnek a hegek.
2009. máj. 12. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!