Nem tudom elfogadni magam. Undorító a hátam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Utálom magam,hogy így nézek ki.A hátam, a dekoltázsom tiszta pattanás és heg.Voltam bőrgyógyásznál is már.Mondanom se kell,semmit nem ér.Lassan pólót se tudok felhúzni, mert a kezem is olyan.Elfog az irigység ha meglátok, egy lányt,hogy kivan a háta és szép bőre van...Mit csináljak,hogy elfogadjam magam.Egyáltalán menni fog?Nagyon gáz ugye,ha egy lány így néz ki?!2009. máj. 11. 20:57
1/9 anonim válasza:
Hát nemtudom milyen bőrgyógyásznál voltál te...de nekem 1hónap alatt olyan tiszta lett a hátam meg a dekoltázs részem....menny más helyre...
3/9 A kérdező kommentje:
És gyógyszert szedtél rá,vagy krém??
2009. máj. 11. 21:54
4/9 anonim válasza:
Háziorvossal írass fel Dalacin T-t. Ez egy üveges kis kenegetős csodaszer! :) Nekem legalábbis bevált, mikor már azt hittem, hogy életem végéig pattanásos maradok.
5/9 anonim válasza:
Első vagyok
Nekem egy féléves kezelés volt...9000 forintért ...
Gyógyszer nemigazán volt..Nekem is valami "csodaszert" írt ki...
És lám hatott
Gondolom azért volt féléves..mert ez hosszútávúan segít...
Sok sikert hozzá
6/9 anonim válasza:
Keress másik dokit. A Dalacin T tényleg jó, vényre kapható. Vény nélkül: aknefug 1 % krém.
Gyógyszert akkor szokott felírni a doki, ha valamilyen bakteriális fertőzés okozza a dolgot, de gondolom te serdölőkor környékén lehetsz, olyankor segítenek a krémek is.
Gáznak nem gáz, de nekem is volt és engem is zavart, és addig használtam a szereket, amíg el nem múlt.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Használtam a Dalacin T oldatot,de nem hatott.Most kaptam krémeket,de ez se ér sokat,és 1 hétig tart egy krém,és 2000 ft...Most fogok elkezdeni megint egy gyógyszer,a Sotret-et.Remélem hatásos lesz.Bár anyum nemigen szeretné...
2009. máj. 12. 15:36
8/9 anonim válasza:
Feküdj ki a napra és égesd szénné a hátad!
Miután lehámlott a pattanások töredéke is alig fog visszatérni...
9/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta a bőrgyógyász,hogy semmiféleképp ne csináljam,mert beleégnek a hegek.
2009. máj. 12. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!