Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni ilyen undorító...

Mit lehet tenni ilyen undorító hajjal? :S (lent képek+leírás)

Figyelt kérdés

Már nagyon elegem van összevissza göndörik meg hullámos a vége törik hiába vágatom teszek rá mindent.:(

Nem nő semmi fazonja nincs mert nem látszik mert hullámos. HIába vágatom le bármilyen formára!:S

mit tegyek?:(

KÉP:

[link]

17L

2011. szept. 16. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Vasald ki néha, ha meg nagyon zavar vágasd le rövidre. Mást nem nagyon tudsz tenni
2011. szept. 16. 15:33
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ha nem csinálsz vele semmit, csak elmész a fodrászhoz, és várod, hogy magától jó lesz, akkor nem is fog állni sehogy.

Daueroltasd be, vagy fogd össze, csinálj kontyot, tegyél bele hajpántot, hajcsatokat, időnként csavard be, stb. Nem roncsolod vele a hajad, ha néha megfésülöd, és adsz neki formát.

Ezen a képen is csak lóg, begyűrve a füled mögé, maximum megfésülted, de az se biztos.

Hát naná, hogy nem áll úgy, mint annak, aki naponta fél órát bíbelődik vele, mielőtt elindul.

2011. szept. 16. 15:36
 3/11 A kérdező kommentje:

akkor bocs. éppen csajbulin készült félkómába keresek mást.

Mint írtam csinálok is vele vmit!!:@ miért nem lehet elolvasni a leírást?

-.-"

akkor linkelek másik képet...

2011. szept. 16. 15:45
 4/11 A kérdező kommentje:

[link]

bár már egy kicsit hosszabb.

2011. szept. 16. 15:46
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
vasald ki b+ és rakj rá valami védőkrémet
2011. szept. 16. 16:03
 6/11 A kérdező kommentje:
és szerinted az jótesz vékonyszálú hajnak??? gyönyörű hajad lehet (ahogy te mondtad) BAZ D+ -.-"
2011. szept. 16. 16:07
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Olvasom itt az előttem szólokat és a te kommentjeidet. Figyelj, ha még semmi sem jó, sőt még a válaszaidban ki is oktatsz minket akkor szerintem hagyjuk.. Első voltam.
2011. szept. 16. 16:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
tapasztalatom szerint a félhosszú hajjal a legnehezebb a bánás, az amit alig lehet megcsinálni szépen és hamar szétmegy mert mindig érintkezik a vállal. nekem is ilyen volt, alig hittem hogy megnőjön. ha nem akarod megnöveszteni vágasd le rövidebbre, a bubik nekem nagyon tetszenek és azt nem nehéz megcsinálni, lehet vasalgatni, mert úgyis gyakran kell igazíttatni. vagy ha hosszabbat szeretnél akkor marad addig a lófarok a kontyok úgyis most nagyos divatosak, meg mutatósak.
2011. szept. 16. 18:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm(L) végre egy válasz aki nem bunkóskodik és elolvasta a kérdésemet!!! (:
2011. szept. 16. 18:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a probléma tökre átlagos hajad van. Nekem is volt ilyen frizurám... Aztán megnövesztettem és most szép hosszú :D Olyan nincs hogy nem nő meg a hajad! nem tudom hogy a második képen amit linkeltél ki van-e vasalva. De ha az a normális állapota akkor ne panaszkodj arra hogy hullámos egyik barátnőmnek valóban az és gyönyörű. Mindenesetre ha nem nő a hajad, kérd tanácsot fodrásztól ő biztos tud segíteni. :) Na meg rendszeresen vágass a végéből úgy gyorsabban megnő!
2011. szept. 16. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!