Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rövid hajjal is lehet valaki...

Rövid hajjal is lehet valaki nőies?

Figyelt kérdés
17/L
2011. okt. 15. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. Ha az jól áll neki és tényleg szépen meg van csinálva, nincs elhanyagolva lehet.

17/L

2011. okt. 15. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, de ez inkább a stílusától és az öltözködésétől függ. Nekem pl. van olyan ismerősöm, aki nagyon csinosan, nőiesen öltözködik, semmivel sem különb mint egy hosszú hajú nőies lány!:) De pl. ismerek olyat is, akinek rövid a haja, deszkás a stílusa.. mikor megismertem komolyan azt hittem, hogy fiú :)
2011. okt. 15. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet nézd meg pl Ördög Nórit/Pinket/Tóth Gabit:)
2011. okt. 15. 20:33
 4/8 anonim válasza:
Marilyn Monroe
2011. okt. 15. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi számít rövidnek?

Amúgy láttam már rövid hajú lányt és nem tudtam levenni róla a szemem mert olyan szép arca volt, de láttam már szembejönni egy nem biztos hogy nőt akinek rövid haja volt...

Ez főleg arcon dől el egy szép nőies arcot nagyon jól ki tud hozni és akkor nagyon nőies...különben nem biztos...az öltözködés is számít...

2011. okt. 15. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, de a hosszú haj nagyon erősen javít a szépségen és a nőiességen, ugyanis eltakarja a hibákat. Ha nagyon szép az arca, akkor ez nem probléma, de ritka az olyan nő akinek annyira szép. Másrészt sok pasinak nagyon nem jön be, pl. nekem se. Számomra egy rövid hajú nő nem nő, nem mozdít meg bennem semmit akármilyen szép és tökéletes a teste.
2011. okt. 15. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem Ördögh Nóra elég béna rövid hajjal,

de X-faktorban Kováts Veronikának jól áll.

2011. okt. 15. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Természetesen. Nem a haj hosszúságától függ egy ember szépsége.
2011. okt. 16. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!