Egy nő rövid hajjal is lehet nőies?
Figyelt kérdés
Betegség miatt kell levágatnom, és gondolkozom hogy milyen legyen ameddig újra megnő.2011. máj. 6. 07:35
1/12 anonim válasza:
Hát persze. Nézd meg Ördög Nórát :-)
2/12 anonim válasza:
A rövi haj is LEHET nöies (de nem biztos, hogy tényleg az), ez nagyban függ az arcos formájától, a hajad minöségétöl. Ajánlatos megkérdezni egy JÓ fodrászt, aki tud neked többféle frizurát mutatni képeken, és közösen ki tudjátok választani, hogy melyik az, ami tetszik is, meg jól is áll, meg egyedül is meg tudod úgy fésülni, ahogy kell.
3/12 anonim válasza:
Ugye Ördög Nórával csak vicceltél kedves első :) Vicc ahogy kinéz rövid hajjal,borzalmas...ahogy Balázs is mondta az X-faktorban: Én és a kisöcsém :D
4/12 anonim válasza:
De igen, jól néz ki vele, magabiztos, igazi nő, nem olyan kislányos.
Nekem is rövid hajam, elég szeretőm van ahhoz, hogy nőnek is érezzem magam.
Nőies öltözködés, kiállás, magabiztosság.Egy nő ettől nő, nem csak a hajtól.
5/12 anonim válasza:
én nem azt mondtam,hogy rövid hajjal nem nő valaki,de Ördög Nóra úgy néz ki mint egy csoffadt kismadár.Van 2 véglet,ami az én szememben nem nőies : ha valaki túl kövér és ha valaki olyan sovány mint egy éhező afrikai kisgyerek.egy nőnek legen feneke,legyen dereka,csípője,ne csak csontból és bőrből álljon...
6/12 anonim válasza:
"elég szeretőm van ahhoz, hogy nőnek is érezzem magam"
és hol a boldog párkapcsolat ?????
7/12 A kérdező kommentje:
Miért aki szingli vagy szeretői kapcsolatban él az nem lehet bolog? WTF?
2011. máj. 6. 08:43
8/12 anonim válasza:
de boldog lehet hetente más padilval ,izgalmas lehet...vagy esetleg valakinek a férjével,akinek otthon van a felesége és gyerekei...biztos jobb mint ha a pasi csak a tiéd...
9/12 anonim válasza:
Ördög Nóra haja szerintem is borzalmasan áll neki! Sokkal szebb volt a hosszúval. De ez nem jelenti azt, h ettől még nem nőies! Tényleg az egyéniségtől függ, h valaki nő, avagy sem.
De azért én személy szerint hosszabb haj párti vagyok. Lehet az rövid, de ne 5centis. Inkább 10-15. Az már szép.
Ez pl. kifejezetten tetszik:
És rövid hajként dobta ki a google.
Halkan megjegyzem, h a hosszú hajú pasikat se szeretem.
10/12 anonim válasza:
Ordog Nora szerintem borzalmasan nez ki rovid hajjal.Bar a hosszu haj se allt neki jol.Nekem nagyon nem tetszik.Es a rovid haj igenis nagyon szexi tud lenni,csak nem mindenkinek all jol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!