Mik a tapasztalatok a futura hajjal? Fontos!
Figyelt kérdés
Elolvastam már itt pár véleményt a futura hajjal kapcsolatban és nagyon megoszlanak.Van aki szerint nagyon jó,van aki szerint pocsék. Jelenleg nincs póthajam,régebben volt felvarrva fekete ázsiai,azzal nagyon jó tapasztalatom volt holott arról is csak rosszat olvastam. Azóta hajszínt váltottam,azért nem használom és a varrás se tett túl jót a hajamnak,ezért szeretném kipróbálni a csatosat,amit nem hordanék minden nap és estére levenném.A futura hajra gondoltam,mert kedvező az ára,és mivel nem lenne fenn állandóan ezért talán az élettartama is hosszabb lenne.Érdemes kipróbálni?Hogyan kell ápolni? stb Minden infót várok róla :)2011. okt. 4. 10:09
1/1 anonim válasza:
Mivel a futura műhaj, nem kell ápolni...de szerintem nem túl esztétikus...nagyon látszik, hogy nem igazi...természetellenesen fényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!