Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, bejön nektek, ha egy...

Lányok, bejön nektek, ha egy fiúnak hosszú a haja?

Figyelt kérdés
Növeszteni akarom a hajam, csak nem tudom, hogy a lányoknak bejön-e. Korom: 14. A hajvasalóhoz mit szóltok (nektek bejön az a fiú, aki vasalja a haját)?
2011. febr. 8. 15:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nekem nagyon nem tetszik, én úgy gondolom, hogy mindenki maradjon meg a saját neme szokásainál, a nőknek legyen hosszú hajuk (egyébként ritka is, akinek jól áll a rövid frizura); a fiúknak pedig rövid:) de ez csak egy privát vélemény.

szép délutánt nektek! 15/L

2011. febr. 8. 17:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ha 14 18 között van valaki fiú, akkor hosszú. :)

Amióta hosszú hajam van több barátnőm is volt és jobban tetszik a lányoknak is vasalva.:D De mire felnőtt leszek énis levágatom rövidre , most csak a korom miaatt ilyen :D

2011. febr. 8. 18:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön, mondjuk szerintem a te korosztályod még le van ott ragadva, hogy aki hosszú hajú az lány vagy rocker... :)

Egyébként szerintem a vasalás nagyon gáz és gyerekes is, a vasalt haj alapján egyből belőhető, hogy az illető 16 alatt van és divatb.zi. Semmi szükség rá:) 22/N

2011. febr. 8. 18:29
 14/19 anonim ***** válasza:
De most komolyan? Ne vicceljetek már. A röhögés kap el, ha elképzelek egy fiút, ahogy vasalgatja a haját. Minek? De végülis, ti tudjátok.
2011. febr. 8. 20:08
 15/19 A kérdező kommentje:
A vasalást én se nagyon komálom, csak megkérdeztem. A félhosszú hajra gondoltam, nem hát közepéig érőre. Amugy rockot hallgatok, vagy valamilyen minőségi zenét (nem SP).
2011. febr. 9. 01:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha jól áll az adott illetőnek, akkor nagyon is tud tetszeni. (nem a vasalt, trendi fazon)

A tegnapi 17.16-os válaszolónak: Igazából régen is sok férfinak volt hosszú haja, sőt! Ha már a nemek szokásainál tartunk, biztosan tisztában vagy azzal is, hogy az emelt, illetve magas sarkú cipkőket is férfiak hordták először. Az, hogy a szokások, és a divat folyamatosan változik már egy egészen más kérdés. Azért kimondottan szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a mai világban már elég sok minden elfér egymás mellett.:)

2011. febr. 9. 10:23
 17/19 anonim ***** válasza:

mások oldalon első vagyok:) egyébként én is rockot hallgatok, de szerintem semmi összefüggés nincs a hosszú haj és a rock között. Persze, jellemző a rocker férfiakra( hangsúlyozom férfiakra:) , hogy megnövesztik a hajukat, de ha csak ez motivál, akkor inkább ne tedd. lehet, hogy furcsa, de én nagyon nem szimpatizálok a nőies hajjal a férfiakon.:) sztem sokan vannak még itt, rajtam kívül.

csak akkor vágj bele a hajnövesztésbe, ha úgy gondolod, hogy tényleg ápolni fogod, s nem úgy fog kinézni a hajad mint egy dzsungel..mert az tényleg nagyon undorító.

na, nem beszélek többet.:D 15/L

2011. febr. 9. 15:56
 18/19 anonim ***** válasza:

nekem nagyon undorító...:/ pff

de ízlések és pofonok. :DD

2011. febr. 9. 21:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha a rockot kedveled kérdező, akkor a rocker/metálos lányoknál nyerő leszel. A többinél valószínűleg nem, de az olyanok, mint az itt kommentelő 15/L, aki szereti a rockot, de a hosszú hajú fiúkat nem, ritkák mint a fehér holló:)

Mellesleg ez a rocker srácoknál egyfajta sátuszszimbólum is, ami egyértelműen jelzi a hovatartozásod zeneileg. Szóval ha tetszik, hajrá :)

2011. febr. 9. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!