Hosszú hajú lányok! Ti hetente hányszor és milyen napokon szoktatok hajat mosni?
Figyelt kérdés
(nemet) és kort is írjatok! köszi!
15/L
2011. szept. 27. 22:09
1/16 anonim válasza:
3szor, vasárnap-kedd-csütörtök
17/L
2/16 anonim válasza:
heti 3×, hogy melyik napokon nem tudom, mindig máshogy jön ki, de pl most mostam meg, és derékig érő hajam van.
18/l
3/16 anonim válasza:
Kétszer, vasárnap és szerda.
20/L
4/16 anonim válasza:
Nekem már ugyan nem hosszú, de két hónappal ezelőtt még az volt. Én hetente mostam - vasárnap. És csak szombatra lapult le, de nem lett zsíros.
5/16 anonim válasza:
Nekem nem _annyira_ hosszú, de azért az, kb 2 naponta mosom, de van hogy ritkábban, nincs meghatározott nap, akkor mosom amikor úgy érzem hogy ráfér. 20n
6/16 anonim válasza:
ma 22:16-os, 78%-os vagyok:
És fenekemig érő volt a hajam.
7/16 anonim válasza:
Ha melózok vagy suliba járok akkor heti 3x mosom (kedd, csütörtök, vasárnap), ha itthon vagyok akkor heti 2x mosom, vagy 4-5 naponta. Ilyenkor nincs meghatározva nálam, hogy melyik napokon. Combig érő hajam van amúgy.
22L
8/16 anonim válasza:
Hátam közepéig ér. hetente 2x 3x mosok hajat attól függ van e valami program :D de talán kedd, csütörtök és vasárnap. 17/l
9/16 anonim válasza:
szia!
heti 2szer vasárnap és szerdán!
21/l
10/16 anonim válasza:
2-3 naponta mosom, ahogy a szükség hozza, szóval mindig más napokra esik.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!