Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, bejön nektek, ha egy...

Lányok, bejön nektek, ha egy fiúnak hosszú a haja?

Figyelt kérdés
Növeszteni akarom a hajam, csak nem tudom, hogy a lányoknak bejön-e. Korom: 14. A hajvasalóhoz mit szóltok (nektek bejön az a fiú, aki vasalja a haját)?
2011. febr. 8. 15:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

fúj.:D

bár..izlések és pofonok.

2011. febr. 8. 16:05
 2/19 anonim ***** válasza:
67%
barátomnak háta közepéig ér, nekem nagyon tetszik, csak akkor vasald ha nagyon gázul néz ki a hajad.
2011. febr. 8. 16:05
 3/19 anonim ***** válasza:

Attól függ,hogy mit értesz hosszú alatt,mert számomra váll fölött az már hosszú :D Amúgy nekem nem nagyon jön be

14l

2011. febr. 8. 16:07
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egy lánynak nem fog egy fiú bejönni CSAK AZÉRT mert hosszú a haja.
2011. febr. 8. 16:08
 5/19 anonim ***** válasza:

Szerinted miért imádják Justin Biebert? Ha EMO hajad van/lesz, bármit csinálsz 14 éves korodban, ha nem vagy visszahúzódó, akkor a 10-16 éves lányoknak tetszeni fogsz... ( Nekem is ilyen volt, csak megvilágosultam :D)

Viszont ha egy igazi férfiemberként akarsz kinézni, akkor ne növeszd... Egyébként kamaszkorban normális, hogy meg akarod növeszteni, el akarsz zárkózni kicsit a világtól...

Ha még nem volt hosszú hajad, próbáld ki, úgy is csak egyszer élsz :D

2011. febr. 8. 16:09
 6/19 anonim ***** válasza:
A hajvasalás elég lányos, nem? A hosszú haj egy dolog, jól tud kinézni, de a lányos fiúkat nem szeretem.
2011. febr. 8. 16:11
 7/19 anonim ***** válasza:

nekem a rock-os típusú hosszú hajjal nincs bajom (nem szeretem/tetszik, de bajom sincs vele) de ez az emos vasalt haj..pfff szerintem borzalmas..

de kinek mi...

2011. febr. 8. 16:27
 8/19 anonim ***** válasza:
én is 14 éves fiú vagyok és nem azt mondom,hogy hosszú hajam van hanem félhosszú és én is vasalom szerintem semmi baj vele és emós sem vagyok és a szemembe se log hanem csak oldalt meg elöl kivan vasalva előlre feel és hátul meg lefele :P
2011. febr. 8. 16:38
 9/19 anonim ***** válasza:
az attol fugg..ha jol nez ki ugy egybe..vagyis ha talal a fiunak a hosszu haj akk bejon..de ha csunyan nez ki..es rendezetlen a haja akk viszont nem;)
2011. febr. 8. 16:42
 10/19 anonim ***** válasza:

Jól néz ki a vasalt haj csak ne takarja a szemed. Mind1 mennyire hosszú.

Aki meg leszólja a vasalt hajat az se normális. Csak úgy megsúgom némelyik csaj csak szeretne olyan hajat mint amilyen némelyik srácnak van.

Az se igaz h b*zis a vasalt tépett haj. Az se h gyerekes il.. h csak 10-16éves korig találsz magadnak csajt.

Akik negatív dolgokat írnak azok véleményére ne is adj mert azt akarják elérni h ne az legyél ami szeretnél lenni.

2011. febr. 8. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!