Lányok, bejön nektek, ha egy fiúnak hosszú a haja?
Attól függ,hogy mit értesz hosszú alatt,mert számomra váll fölött az már hosszú :D Amúgy nekem nem nagyon jön be
14l
Szerinted miért imádják Justin Biebert? Ha EMO hajad van/lesz, bármit csinálsz 14 éves korodban, ha nem vagy visszahúzódó, akkor a 10-16 éves lányoknak tetszeni fogsz... ( Nekem is ilyen volt, csak megvilágosultam :D)
Viszont ha egy igazi férfiemberként akarsz kinézni, akkor ne növeszd... Egyébként kamaszkorban normális, hogy meg akarod növeszteni, el akarsz zárkózni kicsit a világtól...
Ha még nem volt hosszú hajad, próbáld ki, úgy is csak egyszer élsz :D
nekem a rock-os típusú hosszú hajjal nincs bajom (nem szeretem/tetszik, de bajom sincs vele) de ez az emos vasalt haj..pfff szerintem borzalmas..
de kinek mi...
Jól néz ki a vasalt haj csak ne takarja a szemed. Mind1 mennyire hosszú.
Aki meg leszólja a vasalt hajat az se normális. Csak úgy megsúgom némelyik csaj csak szeretne olyan hajat mint amilyen némelyik srácnak van.
Az se igaz h b*zis a vasalt tépett haj. Az se h gyerekes il.. h csak 10-16éves korig találsz magadnak csajt.
Akik negatív dolgokat írnak azok véleményére ne is adj mert azt akarják elérni h ne az legyél ami szeretnél lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!