Elrontotta a fodrász a hajam, egy vagyonért! Most mit tehetnék?
Én első lépésben hajat mosnék. Ha nem fakulna a sárgaság, akkor felkeresnék egy másik fodrászt.
(Én nem fizettem volna neki, ameddig helyre nem hozza...)
világosabbat szeretnék, egy ilyet kb: [link]
Ha mennék jövő héten megint, nem roncsolná a hajam egy újabb szivatás és festés? vagy csak melíroztassam?
A hamvasító sampontól tényleg jobb lehet a helyzet?
nem feltételnül a fodrász hibája, ugyanis a szőkítés nem egyszerű és egy alkalom után tuti nem lesz olyan a hajad mint szeretnéd. barátnőmnek 3x kellett visszamennie míg normál szőke lett és nem sárga. múltkor én is itthon kicsit világosítottam a hajamon, és sárga lett(mivel leszívta a színét) utána befestettem ezzel a schwartzkopf festékkel és nagyon szép színe lett.
igazából neki kellett volna hamvasítót használnia.
ez a dolga, hogy úgy megcsinálja, hogy otthon már semmi dolgod ne legyen vele.
ennyi erővel fizessen ő neked, mert a fele munkáját te végzed el.
nem kellett volna fizetned neki !
menj el egy másik fodrászhoz, aki tudod hogy jó !
Hát... így jártál.
A vörös pigmenteket az isten nem szedi ki a hajadból, nem csak a fodrász. Max. azt rontotta el, hogy elvállalta.
A hamvasító sampon tényleg jót tesz, és kicsit elfedhet a narancsos színt.
Ha megint szívatod és festeted, az elég rendesen elégetheti, és semmi se garantálja, hogy most el tudod tüntetni a narancsos színt. Ismerősömnek kb. fél év folyamatos szívatás után kopott ki annyira a vörös, hogy azt már tényleg szőkének lehessen nevezni.
Annyit tehetsz még, hogy megpróbálod ezt:
Elvileg kevésbé roncsol, mint a festék, azt hiszem, más márkákban is lehet ilyen hamvasító hajszínezőt kapni.
Ha Garnier, akkor vagy hamvasszőkét válassz legközelebb, vagy vöröses szőkét, vagy ezt:
Nekem jól befogta a hajam vörösről (szívatás után) ezzel festettem át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!