A fodrász elrontotta a frufrum, mit csináljak vele?!
Az a ...(nem írok ide smemit mert nagyon ronda lenne) eleresztette a füle mellett, hogy én milyen frufrut szerettem volna és tök másfélét vágott. Tépettre vágta, és túl rövidre, pedig én lekerekítettet szerettem volna. Ráadásul ritkított is. Nagyon nem áll jól :(
Kb 1 centivel kéne hosszabb legyen az egész mindenképp..
Esetleg lehet valahogy kompenzálni hogy hozzávágunk néhány tincset feljebbről? (eléggé lent kezdődik a frufrum) Gondoltam hátha hogy ha azok hosszabbak és akkor kompenzálják kicsit ezt a ritkítottságot :(
Vagy ne csináljak semmit, nézzem milyen ronda és várjam amíg megnő? :(
2-3 hét alatt megnő :)
Addig hajpánt...
1. kapd el a fodrászod és vágd le neki a frufruját :DDD
2. cserélj fodrászt mindenképpen
3. várj amig megnö ha a hajpánt nem áll jol akkor tüzd el oldalra vagy fel
Nem sajnos sehogy nem jó mert olyan az arcformám hogy a féloldalas frufru áll a legjobban.
Még kb 1-2 centit ha nő akkor jó lesz az meg viszonylag hamar eljön:) Annyira túlzottan nem rövid, kivasalva pont a szemöldökömig ér, de az egész homlokomat betakarja, meg sajnos tépett én meg szép lekerekítettet akartam. De hát már mindegy.
Amúgy nem ő a fodrászom csak sürgősen meg kellett csinálni és egy szintén ott dolgozó nővel csináltattam meg :D De visszamegyek egyszer elkapom az tuti :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!