Hol lehet mitesszer eltávolító tapaszokat venni?
Sziasztok!
Remélem nem későn írok,bár szerintem ez mindig aktuális lehet.
Egy ideig nekem is bajom volt a miteszerekkel bár nem nagyon látszòdott a tudat hogy ott van mégis zavart,közelebbről nézve pedig nem volt túl szép.
Nem olyan rég találtam rá erre a receptre,és sikerült győzeledelmeskednem a miteszerek ellen vívott ádáz küzdelemben.
Bár az Ebayen láttam mindenféle tapaszokat és fekete pasztát vagy mit ami elvileg elég jó.. Hát nem vettem rá magam,hogy megrendeljem mert nem volt ingyen és mi van ha nem működik?!
Na de mondom is a receptet, nagyon egyszerű 1 kávéskanál zselatin (por) és 1 kávéskanál tej kell hozzá,ez pont arra elég hogy az orromon legyen de lehet készíteni kétszer ennyit is az arányoknak megfelelően.
Én úgy szoktam hogy egy evőkanálba keverem össze és úgy kezdem melegíteni a gáz fölé tartva a kanalat.(Csak rövid ideig kell amíg szép folyòs lesz így nem melegszik át a kanál).
Előtte megtisztiton a területet de mivel meleg ez az anyag,nem igényel különösebb pólus tágítást. Szépen rákenem és 10-15 perc alatt meg is szárad.
Arra kell csak figyelni hogy ne kend be túl vastagon de túl vékonyan sem mert akkor nem ragad meg benne a miteszer.
Utána le lehet húzni de óvatosan mert amúgy is húzódik (nekem nem fájt de mindenkinek más a fájdalom küszöb) és ha jól dolgoztál,ezen a tapaszon marad majd a sok fehér cucc az orrodról.
Az elején lehet hogy nem fog sikerülni mert először én is túl vastagon kentem így nem volt tökéletes de ki lehet tapasztalni.
Remélem tudtam segíteni,ha lenne kérdésed írj nyugodtan,szívesen segítek ha tudok!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!