Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet mitesszer eltávolító...

Hol lehet mitesszer eltávolító tapaszokat venni?

Figyelt kérdés
Vagy bármit ami 1-2alkalmas kezelés és csökkenti a mitesszerek számát...
2011. febr. 2. 11:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is érdekelne... Mármint, hogy mivel lehet TÉNYLEG eltüntetni a mitesszereket.

A tapaszt próbáltam már, semmit sem ér (nekem legalábbis). Baromira fáj a leszedése, és ugyanúgy ott maradtak.

Próbáltam házilag is készíteni hasonlót, de az sem segített túl sokat. Biztos tisztít, meg minden, de a pórusok mélyéről sajna nemigen szedi ki... (Itt a videó amúgy hozzá:) http://www.youtube.com/user/michellephan?blend=1&ob=4#p/u/4/..

2011. febr. 2. 11:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Amúgy a tapasznak mi volt a márkája? mert én semmilyen tapaszt nem találta se Rossmmanban se DM-ben:S
2011. febr. 2. 12:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
DM-ben pedig lehet kapni, Balea márkájút, én is használom, kb két hetente egyszer, mert azt hiszem 6 db van egy csomagban, és az 1000 Ft. Nekem így elég sokáig elég, és soha nem vagyok tiszta mitesszer.
2011. febr. 2. 12:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Na akkor ma jobban körülnézek, remélem megtalálom:)
2011. febr. 2. 12:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is próbáltam már, nem használt semmit. Arra gondoltam, hogy most kigőzölöm, szóval rendesen kitágulnak a pórusok, és utána ragasztom rá, hátha így hatásosabb lenne..
2011. febr. 2. 14:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Valami megoldás csak van:S Sokallok havi 5-6ezer forintot kozmetikusra...
2011. febr. 2. 14:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Rossmannba pedig a Synergen márkának van ilyen tapasza.
2011. febr. 4. 00:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem a kozmetikus négyezerből kinyomkod, szemöldököt gyantáz, és szemöldököt-szempillát fest. (nem havonta járok, ritkábban.) Egyébként menj el bőrgyógyászhoz, nekem felírt egy krémet, használ, nem vagyok tőle tiszta ragya. Egyébként én itthon is szoktam nyomkodni, azért kordában lehet tartani, hogy ne borítson el.
2011. febr. 4. 17:17
 9/11 A kérdező kommentje:
:O hát akkor neked szerencséd van. Nekem a kozmetikusom 4500ért csak kitisztította a bőrömet..semmi extra, pedig vidéki kisvárosban lakok...
2011. febr. 4. 18:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Uhh..4500 ft egy sima kezelésért? Nem már!

(Keress fel egy másikat, ez nagyon drága...szerintem)

Én egy 13.000 fős városban lakok, és egy sima kiskezelés: 2500 ftnál nem több. (arc-, nyak-, dekoltázs masszázs,gőzőlés,arcradír,mélytisztítás,összehúzó pakolás,nyugtatópakolás és persze szemöldökszedés). Persze ez egy olcsóbb kozmetikus,mert nekem a drágákra nem futja,

Szempillát,szemöldököt nem festetek, de az is kb 3-400 ft.

Én 21 éves vagyok,és bőven elég egy ilyen kezelés.

Ha tini vagy kérhetsz tinikezelést,az biztos olcsóbb.

Vagy kérdezd meg,hogy miből áll a kezelés,és hogy egyáltalán neked szükséged van-e mindegyik részére?

2011. febr. 5. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!