Hol lehet mitesszer eltávolító tapaszokat venni?
Ez engem is érdekelne... Mármint, hogy mivel lehet TÉNYLEG eltüntetni a mitesszereket.
A tapaszt próbáltam már, semmit sem ér (nekem legalábbis). Baromira fáj a leszedése, és ugyanúgy ott maradtak.
Próbáltam házilag is készíteni hasonlót, de az sem segített túl sokat. Biztos tisztít, meg minden, de a pórusok mélyéről sajna nemigen szedi ki... (Itt a videó amúgy hozzá:) http://www.youtube.com/user/michellephan?blend=1&ob=4#p/u/4/..
Uhh..4500 ft egy sima kezelésért? Nem már!
(Keress fel egy másikat, ez nagyon drága...szerintem)
Én egy 13.000 fős városban lakok, és egy sima kiskezelés: 2500 ftnál nem több. (arc-, nyak-, dekoltázs masszázs,gőzőlés,arcradír,mélytisztítás,összehúzó pakolás,nyugtatópakolás és persze szemöldökszedés). Persze ez egy olcsóbb kozmetikus,mert nekem a drágákra nem futja,
Szempillát,szemöldököt nem festetek, de az is kb 3-400 ft.
Én 21 éves vagyok,és bőven elég egy ilyen kezelés.
Ha tini vagy kérhetsz tinikezelést,az biztos olcsóbb.
Vagy kérdezd meg,hogy miből áll a kezelés,és hogy egyáltalán neked szükséged van-e mindegyik részére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!