Fekete hajon Colour B4 hajfesték-eltávolító?
Dm-ben kapható Color B4!!!
Nekem nagyon-nagyon bevált!
Az eredeti hajszínem világos barna, olyan tejcsoki színű. 4 évig volt festve a hajam vörösre, utána 4 évig feketére. Ééééés leszedte!!! :)
A hajam a leghosszabb részen a derekamig ér majdnem, a felső része világos barna lett, vöröses beütéssel, a hajam alsó része sötétebb maradt, de fokozatosan, szuper jól néz ki. Imádom.
Főleg, hogy nem roncsolta a hajamat egyáltalán!
Régebben kétszer próbáltam Effasor hajradírt a festék eltávolításhoz, de az nagyon elroncsolta a hajamat, pedig fodrász csinálta mindig, és az foltosan szedte ki a feketét, volt ahol répa vörös, volt ahol fehér szőke volt a hajam utána.
De a Color B4 nagyon szépen szedte ki, nem lett foltos sehol.
CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!!!!! : ))))
Hát én kipróbáltam, miután rengeteg véleményt meg képet megnéztem a neten. Kb. egy-másfél éve fekete a hajam, szóval nem fűztem hozzá nagy reményeket. Két dobozzal vettem, az első leszedte a feketét, de néhol nagyon sötét maradt, egyébként vöröses barna színe volt. Ráraktam a másikat is, erre még mindig maradtak sötét részek, több helyen viszont nagyon vöröses lett, a tetejénél naracssárgás. Ez nem lett volna baj, mert vettem egy világosbarna szinezőt. Viszont a frász kerülgetett, hogy nem egyszínű a hajam. Nem volt úgymond foltos, de voltak azért árnyalatkülönbségek, ez pedig hihetetlen idegesített:D Szóval ráraktam a szinezőt, és imádkoztam, hogy egyenletesen befogja, és elvegye a vöröses/rezes fényét. Na, ez nem jött be. Alul sötétbarna lett a hajam, felül barna még mindig vöröses fénnyel. Erre bepánikoltam, és most megint fekete. Így is marad, mert közben rájöttem, hogy jobban áll mint a barna:D
Szerencsére nem ment tönkre a hajam, bár ráment egy 'kis' pénzem, ráadásul rémesen büdös a cucc, mintha rohadt tojást kentem volna a fejemre. Szóval, így hogy értelmetlen volt, nem volt egy nagy öröm szagolgatni.
A feketét mindenesetre leszedte, és nem is roncsolta, mint egy szivatás tette volna. Ezért igazából működik, csak na:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!