Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajmosástól miért töredezik...

A hajmosástól miért töredezik a haj?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem,mert minden reggel szoktam mosni,mivel nagyon zsírosodik,és nemtudok mit csinálni...

Azért tettem fel ezt a kérdést,mert itt sokan írták ,hogy a hajmosástól töredezik...

2011. febr. 1. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hm.. szerintem a hajmosástól nem fog töredezni a hajad, legfeljebb a rendszeres magas fokon való hajszárítástól.
2011. febr. 1. 23:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól is törik nagyon a haj, ha vizesen fésülöd olyan fésűvel, ami sűrűfogú. jobban töri a hajvégeken, mint a hajvasaló :S
2011. febr. 2. 07:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért zsírosodik ennyire a hajad, mert napi szinten mosod. Bármelyik fodrászt megkérdezheted, azt fogja mondani, hogy nem egészséges. Egyébként amikor vizes a haj, nyitott lesz a szerkezete, ezáltal sokkal sérülékenyebb.
2011. febr. 2. 10:14
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

egyébként nem tudok mit csinálni,mert zsíros hajjal nemmegyek suliba,mert elég parán nézek ki :D

2011. febr. 2. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!