Hogy tetszik a képen lévő csaj haja? (fiúk főleg, de lányok is írhatnak)
Szeretném ilyesmire festetni a hajamat.
Mindenképp be is fogom csak érdekelne hogy vajon fiúk szemszögéből nézve ez mennyire mű? Tetszik vagy nem?
Szerintem ehhez a csajhoz pl nagyon illik ez a haj.
Köszi:)
az első képen szerintem az egész nő nagyon csúnya. a haja, a tartása, a grimasz amit vág... mintha egy híd alól mászott volna ki mosdatlanul, meggyötörten...
a második képen már jobb, de a haja fénytelen, és semmi rendes fazonja nincs, a színe meg olyan, mintha lenőtt volna a régi szőke hajszíne...
röviden, szerintem nagyon nem szép. ha több színű hajat akarsz, akkor inkább melír, vagy egy alsóbb réteget fess más színűre, és arra engedd rá a hajad többi részét.
de igazából, ha neked ez annyira bejön, úgyis a te döntésed lesz, és lesz olyan, akinek így is tetszeni fogsz.
Ez olyan scene stílus már. Én egy ilyen csajon csak a haját látom, ami nem vonzó és lehet boomba, biztos nem kezdenék vele, nekem ez túl "trendi" és az igazi nőt sosem képzeltem 2színű búrával. Szerintem...
23f
Szerintem meg egész jó! Mármint a haja.
A nőt meg akkor is dugnám, ha kopasz lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!