Merjem leszivatni vagy sem? Lehet ilyet 1 hét elteltével tenni?
Figyelt kérdés
Egy hete volt szivatva a hajam.És naon csúnya színe lett.Foltos több helyen, vöröses barnás.
És nem szeretném így hagyni.
J.héten suli, és nem akarok ilyen hajjal menni.
Nekem is nagyon rossz így látnom a hajam, semmilyen színe van.Még egy szivatásra gondoltam.Amit szombaton szeretnék.
2009. febr. 5. 16:45
1/4 anonim válasza:
huu hat szeritnem nem szabad ilyen hamar menni.. de hivd fel a fodrasszod es kerdezzd meg tole !!!! addig pl hasznalhatsz ilyen siznezoket ami 1 so mosaskor mar kijon!!
2/4 anonim válasza:
Leszívta és nem festett rá???Kiengedett foltos fejjel a fodrászatból???Szép fodrászod van!Várni kell 1 hónapot,és minden hajmosás elött tegyél fel olivaolajos pakolást!
3/4 A kérdező kommentje:
Befestette, de hamvasszőkével, és nem is látszott rajta.Gondolom nem ilyennel kellett volna.Hát igen, sajnos kiengedett foltos hajjal:S
2009. febr. 5. 20:12
4/4 anonim válasza:
Én is így jártam...Én megvártam a 4 hetet, amikor is újra mehettem leszívatni. Addig semmiképp se szőkítsd! A végén még kihullik a hajad! A színező jó 5let! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!