A fehér bőr csak akkor lehet szép, ha kifogástalan és tökéletes?
Mi a kifogástalan, és mi a tökéletes? Egyesek a szeplőket is hibának tartják, én viszont megőrülök a fehér szeplős bőrű lányokért.
A kérdésedre az egyértelmű válasz: NEM!
Ez a kép nem mérvadó.
Mivel photoshopot használok és értek is hozzá, elárulnám, hogy az a Nö aki ezen a képen szerepel, gyakorlatilag egy hazugság.
ez a nő aki a képen van pont, hogy nem fehér bőrű ő Adriana Lima aki egyébként inkább kreol, de semmiképp sem hófehér.ő hófehér:
és igen, szép a fehér bőr főleg amelyik hibátlan, de kevés embernek hibátlan a bőre, és attól mert még nem hibátlan vkinek a bőre attól még lehet szép, bőrszíntől függetlenűl (vonások a lényeg!)
Én is szinte hófehér vagyok, mint amilyet linkelt az egyik válaszoló. Amit te linkeltél kérdező, az nem hófehér, hanem inkább enyhén kreol, vagy csak világos!
Szeretem a színét, sajnos régebben sokat szoliztam, napoztam, de már megbántam, mert nekem nagyon jól áll az eredeti bőrszínem. Egy picit szeplős az orrom és picit mitesszeres is vagyok de egy kevés sminkkel tökéletes!
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!