A fehér bőr nem is szép?
Figyelt kérdés
Mindenki szolizik, nekem is mondják, hogy járnom kéne, de nem szeretnék, mert a fehér bőr tetszik.2011. jan. 15. 23:34
1/20 anonim válasza:
nekem sötétebb bőröm van, de én jobban szeretnék olyan szép fehéret.. szerintem igenis szebb, és néha szebb tud lenni mint a barna.(:
2/20 anonim válasza:
Nekem is sötétebb, és nagyon szeretnék inkább fehéret :'(
3/20 anonim válasza:
Dehogynem szép a fehér is. Gondolom azok mondják, hogy menj szolizni, akik maguk is járnak. Tehát, akik fehérebb bőrűek, de barnábbat szeretnének. Itt viszont láthatod, hogy a barnább bőrűek viszont a fehérebbnek örülnének. Soha senki nincs megelégedve magával. Én sem. Elég fehér a bőröm, de örülnék, ha még fehérebb lenne. (:
22L
4/20 anonim válasza:
Van akinek a fehér jobban is áll,mint a barnább bőr. Ne törődj vele,hogy mit mondanak,ha neked a világosabb bőr tetszik,akkor ne szolizz! :)
5/20 anonim válasza:
Én csak a fehér bőrt szeretem, szerencsére nekem is az:D
6/20 anonim válasza:
Nehogy adj azoknak a plázacicáknak a szavára! Ha a Te bőröd természetesen fehér, akkor az ÚGY SZÉP! A többiekkel meg ne foglalkozz.
7/20 anonim válasza:
én nemszeretem a fehérbőrt,de sajna nekem is elégg fehér a bőröm. de járok is szoliba,azóta szerencsére nem annyira fehér. de a fő,hogy hogy tetszik neked! ha neked fehéren tetszik,akkor hagyd úgy!
8/20 anonim válasza:
A fehér bőr sosem lesz igazán barna, sokat kéne járni hozzá, de az meg bőrrákot okoz.
9/20 anonim válasza:
Szerintem mindenki azzal a bőrszínnel a legszebb, amilyennel született! A hófehér és a kreolos bőr is nagyon szép tud lenni szerintem!
A kreol bőr viszont csak akkor szép, ha eleve olyannal születtél - amikor valaki a világos bőrén szolival próbál változtatni, az szerintem "narancssárgás" és mű lesz.
10/20 anonim válasza:
Én is a fehér bőr szépségére szavazok :)
Ne aggódj, kedves kérdező, látod mennyi embernek tetszik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!