Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arcradírozás miatt lehetett...

Arcradírozás miatt lehetett pattanásosabb az arcom?

Figyelt kérdés
Múltkor vettem egy Clean&Clear készítményt ( [link] ami mitesszerek eltávolítására alkalmas, és bőrradír is egyben. Minden nap használható, és ugye le is radírozom vele az arcomat, és ezért lehetséges hogy most több pattanásom lett?
2011. jan. 19. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen!

kozmetikusom mondta, hogy a pattanásoknak nem tesz jót!

ha mindenképpen radírozni szeretnéd, használj gyümöclssavasat, amilemarja a hámot, nem pedig neked kell ledörzsölni

pl Yves rocherbe is lehet kapni, egész jót...

2011. jan. 19. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad túlzásba vinni az arctisztítást,mert a bőr fokozott faggyútermeléssel reagál.
2011. jan. 20. 07:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam. :/ Azért nem dobom ki meg ilyenek, ritkítom a használatát. Köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 20. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:

wáááá az a baj hogy én nem látom a képet de szerintem a kék tubusos az. nekem is olyan van olyat használok minden nap. van h kétszer van hogy egyszer de nekem semmi bajom nincs tőle. lehet a te bőrödnek ez nem jó.

L*-*

2011. jan. 20. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért nem mutatja a képet, amikor elküldtem a kérdést még jó volt. De itt a link:

[link]

[link]

Lehet másképp reagál rá minden embernek a bőre.

2011. jan. 21. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!