Van itt bőrgyógyász? Most pattanásosabb mint akkor volt.
Igaz,nem vagyok bőrgyógyász de rosszabbra számítottam.
Alig van pattanásod(vagy csak a kép rossz?),de a bőröd nagyon zsíros.Hány éves vagy?Régóta ilyen az arcod?Tényleg érdemes lenne felkeresni egy bőrgyógyászt.
A kép normális(!)linkje: [link]
nem tudom megnyitni de azért tanácsolnék valamit annak ellenére, hogy a képet nem láttam.
Bőrgyógyász előtt próbáld ki a sörélesztőt (esetleg kozmetikus) és ha az sem válik be akkor irány a bőrgyógyász. Azért tanácsolom ezt mert öcsémnek volt nagyon csúnya pattanásos bőre (az elején segített neki a sörélesztő+kozmetikus... aztán sajnos már nem) így elment a bőrgyógyászhoz és rendszeresen kellett járnia emiatt vérvételre (hogy megfelelő gyógyszert kapjon) ami ugye nem túl kellemes. Illetve nagyon oda kellett figyelni mert a gyógyszernek amit a bőrgyógyásznál kapott elég sok mellékhatása volt. neki például borzasztóan kiszáradt a bőre amire különleges krémet kellett használnia. Persze a lényeg, hogy a gyógyszer használt és azóta már nem kell szednie.
Mindezt igazából azért írtam le, hogyha esetleg van ami segít akkor előbb próbáld ki azt... hátha megkíméled magad a felesleges vérvételektől/mellékhatásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!