Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt bőrgyógyász? Most...

Van itt bőrgyógyász? Most pattanásosabb mint akkor volt.

Figyelt kérdés
i1097.photobucket.com/albums/g342/marsha2o/IMGP2594.jpg?t=1305108474
2011. jún. 14. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Igaz,nem vagyok bőrgyógyász de rosszabbra számítottam.

Alig van pattanásod(vagy csak a kép rossz?),de a bőröd nagyon zsíros.Hány éves vagy?Régóta ilyen az arcod?Tényleg érdemes lenne felkeresni egy bőrgyógyászt.

A kép normális(!)linkje: [link]

2011. jún. 15. 06:20
 2/6 anonim ***** válasza:
2011. jún. 15. 06:20
 3/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok,nem hiszem el..már én se tudok normálisan linkelni:))
2011. jún. 15. 06:21
 4/6 A kérdező kommentje:
:)) maskor normalis de mondom g most tobb pattanas van ... mar nagyon regota ilyen a borom
2011. jún. 15. 11:18
 5/6 anonim válasza:

nem tudom megnyitni de azért tanácsolnék valamit annak ellenére, hogy a képet nem láttam.

Bőrgyógyász előtt próbáld ki a sörélesztőt (esetleg kozmetikus) és ha az sem válik be akkor irány a bőrgyógyász. Azért tanácsolom ezt mert öcsémnek volt nagyon csúnya pattanásos bőre (az elején segített neki a sörélesztő+kozmetikus... aztán sajnos már nem) így elment a bőrgyógyászhoz és rendszeresen kellett járnia emiatt vérvételre (hogy megfelelő gyógyszert kapjon) ami ugye nem túl kellemes. Illetve nagyon oda kellett figyelni mert a gyógyszernek amit a bőrgyógyásznál kapott elég sok mellékhatása volt. neki például borzasztóan kiszáradt a bőre amire különleges krémet kellett használnia. Persze a lényeg, hogy a gyógyszer használt és azóta már nem kell szednie.

Mindezt igazából azért írtam le, hogyha esetleg van ami segít akkor előbb próbáld ki azt... hátha megkíméled magad a felesleges vérvételektől/mellékhatásoktól.

2011. jún. 16. 16:26
 6/6 A kérdező kommentje:

itt a link:

[link]

2011. jún. 16. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!