Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezt írta fel a bőrgyógyász...

Ezt írta fel a bőrgyógyász nem fog kikészülni a bőröm? Légyszi segíts!

Figyelt kérdés

istorexin mindennap estére skinoren minden reggel és azt mondta lubexyl lemosóval mossam. valamint felírt egy színezett fényvédőt nap ellen meg hogy ne használjak alapozót. utána olvastam az első 3nak és kicsit durvának tűnik azt mondta a skinoren hidratálja kicsit majd mert az isotrexin szárít,de én nem olvastam róla ilyet házipatikán ahol az útmutatók levannak írva :/ ráadásul a lubexyl is szárítónak tűnik.

akinek van tapasztalata meghallgatnám :)

2011. aug. 22. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
figyelj, a bőrgyógyász érti a dolgát, ő tudja mi kell a bőrödre. :)
2011. aug. 22. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
húú jó sok mindent felírt. nekem csak a skinoren krémet írták fel, bár semmi hatása:D Tényleg ne aggódj biztos érti a dolgát:)
2011. aug. 22. 20:38
 3/8 A kérdező kommentje:
hát ha ez a sok izé nem használ megőőrülök :D
2011. aug. 22. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ezek egyáltalán nem erős "cuccok "legalábbis nekem nagyon zsíros pattis volt a bőröm de ezek nem használtak, szóval ne aggódj
2011. aug. 22. 20:46
 5/8 A kérdező kommentje:
nem használtak??:( nekem is nagyon rossz a bőröm feleslegesen nem dobnék ki 8000ft vagy még többet kb.. mi ahsznált??
2011. aug. 22. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Gondolom te még fiatal vagy és nem biztos hogy zsíros bőrtípusod marad.

Én belülről kezeltem gyógyszerekkel az helyre tette a bőröm, külsőleg csak kénszappant használok semmi másra nincs szükség :)

Az orvos tenutant írt föl ez hatott is kb 1 évig , utána erősebb szereket meg nem akartam szedni és nem is kellett volna mert ami segített a cink volt és b3 vitamin kombinálva nagy hatóanyagtartalmúak.

Szerintem használd amit az orvosod fölírt ha nem anynira súlyos a helyzeted akkor ezek is használnak. Ha meg idővel mégsem akkor kezeld belülről

2011. aug. 22. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem ekcémám van, mindig kevertetett krémet 7000Ft-ért és csak rosszabb lett.

Szerencsére az alsós osztályfőnököm krémekkel is foglalkozik az jött be, szóval nekem nem segített.:/

12L

2011. aug. 22. 22:03
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :))
2011. aug. 22. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!