Miért lett pattanásosabb az arcom a teafaolajtól?
AZ elején még használt,utána már meg mindig sötétbarna volt a papacs,amivel áttöröltem az arcomat.Miért?
Most meg szétnyomkodtam az arcom(tudom,hogy nem lett volna szabad),mert annyi patti kijött rajta....
És ez szerintem azóta van,amióta a teafaolajat hasznáálom,pedig azt olvastam,hogy pont hogy jó a pattikra!!!!!
A teafaolajat közvetlenül a pattanásra kell juttatni.
A pamacs problémádat nem értem teljesen. Ecsetelős teafaolajat használsz és annak lett barna a pamacsa, vagy arctisztító pamacsot használsz és az színeződött el?
A teafaolaj antibakteriális, attól nemigazán jöhet ki pattanásod, ha áttörlöd vele az arcod. Viszont nagyon szárítja a bőrt, ezért tényleg csak a pattanásra szabad kenni.
És nem értem, hogy mitől barna a vattapamacs, ezt elvileg tisztítás és tonizálás után, hidratálás előtt kell használni, szóval arctisztításra egyáltalán nem alkalmas, ha erre gondolsz. Amikor rákened a problémás részre, akkor már az arcodnak teljesen tisztának kell lennie.
Kicsit rendezd át az arctisztító felszereléseidet.
Ami minden napra kötelező: arclemosó folyadék, tonik, nappali és éjszakai krém. Nem tudom, hány éves vagy, de úgy sejtem, serdülő korú. Nézd meg, milyen a bőrtípusod. Mosd le vízzel alaposan és ne kend be pár percig. Ha érzed, hogy húzódik a pofacsontnál, de máshol nem, akkor kombinált a bőrtípusod, ezért MATTÍTó termékcsaládot válassz.
Ha sehol sem húzódik, akkor zsíros a bőrtípusod, használj ZSÍROS bőrre való termékcsaládot.
A lényeg, hogy naponta kétszer tisztíts, főleg a serdülő korszakban. Reggel és este.
Ezen felül van pár kiegészítő, amit javaslok heti 1-2 alkalomra: bőrradírozó és arcmaszk. Ha zsíros a bőröd, akkor radírban durva szemcséjűt válassz, ha kombinált, akkor elegendő a kisebb szemcséjű is. Maszkban tisztító hatásút használj.
Ha van Oriflame-es, vagy Avon-os ismerősöd, keresd meg őket, segítenek majd kiválasztani a megfelelő termékcsaládot.
Én Oriflame-es vagyok, abban tudnék neked javasolni, ha már tudom a bőrtípusodat. :)
A boltban kapható kütyükről nem tudok nyilatkozni, mert sosem használtam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!