Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetséges hogy a Clean&Clear...

Skarma kérdése:

Lehetséges hogy a Clean&Clear termékektől lett pattanásosabb az arcom?

Figyelt kérdés

Pár hete vettem egy barackmagos arcradírt, aztán egy mitesszereltávolítót, ami azt ígérte, hogy a hatás már az első napon látszik. Először úgy tűnt, hogy tényleg használ, de aztán hirtelen sokkal több pattanás lett az arcomon. Lehet, hogy ezektől a termékektől, és abba kéne hagynom a használatukat?

És hogyan gyógyítsam meg az arcom? Mit ajánlotok, ami tényleg használ?

2011. júl. 12. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
hát meglehet ilyen nekem is volt már, néha 1-2 napot pihentesd az arcod az sokszor segít, gyógymód pattanások ellen a nap, menj ki 1 picit napozni , nagyon szépen leszárítja a pattanásokat
2011. júl. 12. 14:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. júl. 12. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy attól van. Nekem pl. ettől lett tiszta pattanás az arcom: [link]

A Clean&Cleart sem szeretem, attól is mindig csak rosszabb lesz. Az a röhej, hogy vettem Rossmannos arclemosót 400 ft-ért és az meg jó. A majdnem 2000 ft-os Nivea meg nem. Ezt vettem: [link]

2011. júl. 12. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!