Menjek orvoshoz vagy próbálkozzak más 'csodaszerekkel'?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy izzadós vagyok, de csak hónalj tájékon. Foltok meg minden. :S Eléggé kellemetlenül érint, hogy tudom, hogy ott van vagy hogy nem is nagyon merem a karomat 'emelgetni' és a túlzottan színes darabok számozva vannak a ruhatáramból. Sok kérdésben olvastam az antisudoricáról, ki is próbáltam de nem segített. A kérdésem: Elmenjek-e bőrgyógyászhoz vagy próbáljak ki többféle a neten dicsért izzadásgátlót?
Köszönöm
Előbb orvos, utánna mindenféle 'csodaszer'. Mert ami beválik egynek, nem biztos, hogy a többinek is beválik.
U.I.: Javítsd át a 'számozva' szót száműzve-re, mert úgy értelmes, és helyes. ;]
Köszi! És igazad van, észre se vettem. :D
*javítás: számozva --> száműzve
Mit vársz az orvostól? Hogy felír majd egy izzadásgátló tablettát vagy esetleg kapsz majd egy kizárólag a hónaljra ható izzadásgátló injekciót? XD Legalább lesz majd egy jó napja:)
Vegyél a boltban egy hónaljdeot, ha az egyik nem válik be próbálj ki egy újat. 5-600 ft szerintem nem egy nagy áldozat erre, még ha nem is válik be. Nem mindenkinek ugyanaz a jó.
Nem hinném, hogy hülyére röhögné magát egy bőrgyógyász, akinek ez a szakmája, ha azzal fordulnék hozzá, hogy mit tudna nekem ajánlani ilyen szintű izzadásra. :)
Vettem már 5000 Ft-os dezodort is, az se használt szóval..:D De talán tényleg el kellene mennem, ezt most így eldöntöttem. Ha belehalt az orvos a röhögésbe, akkor meg majd értesítelek!:)
Szia! Nekem is ugyanez a bajom mostanában. Kipróbáltam most egy Vichy dezodort, nem használt semmit, pedig elvileg 78 órás... Valakinek utána csontszáraz a hónalja. :/
Most megint vettem egy Vichy terméket, ez nem dezodor, hanem krém, ami elvileg 7 napos hatékonysággal bír, ha úgy csináljuk, ahogy elő van írva. Az ünnepek után kipróbálom. Ha nem válik be, megpróbálom én is ezt a hintőporosat.
Remélem neked is megszűnik ez a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!