3,5 hónapos a kisfiam és 7,5 kg-os nagy baba. Elkezdjem- e a hozzátáplálást és hogyan, vagy próbálkozzak tejserkentő csodaszerekkel?
Igaza van az elöttem szólónak mert a korához képest jó súlyban van szóval szerintem tuti nem éhezik. Nyugodj meg azt úgyis észre veszed ha nem elég neki....ez tapasztalat.
Tegnap épp ezen az oldalon ajánlottam 1 csajnak a homeopátiás szereket ami nekem nagyon bejött és a mai napig szoptatok (6és fél hó)
Urtica Urens 5ch vagy Ricinus Communis 5ch, de akár együtt a kettő is szedhető, a lényeg hogy 20 perc teljen el a 2 szer beszedése előtt. Patikában lehet kapni 50 golyócska van benne és 530 Ft. Ha napi 2x5-öt szedsz akkor 5 napig elég.
Ha nem ismered ezeket a szereket és hogy hogyan kell alkalmazni,mert azért be kell tartani 1-2 dolgot pl. evés, ivás, fogmosás....hogy használjon is akkor ajánlom a www.homeopatia.info.hu vagy kérdezz a patikustól.
Remélem tudtam segiteni.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Én is a gyakoribb szoptatást próbálom most, remélem, beválik és még sokáig elég lesz az anyatejcsim. Csak kicsit beparáztam, mert eléggé parás csaj vagyok :) De elhessegetem a kétségeimet gyorsan, mert az sem használ.
Köszi mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!