Tényleg jó tejserkentő a sör? Hogy függ ez össze?
Állítólag a maláta tejserkentő hatású, ezért szokták az alkoholmentes barnasört ajánlani tejserkentőnek.
A macikávét is kipróbálhatod, a sparban lehet kapni, az is maláta kivonatból van, sok helyről hallottam, hogy az is jó tejszaporító
Szia.
Én 1 hónapja szültem, és vért izzadok, hogy ne apadjon el a tejem, ugyanis a babáim intenzíven vannak, nem tudom őket szoptatni, de viszem be a tejet. Azt a keveset is ami van.
Sok mindent kipróbáltam, emellett 3 óránként fejek.
Lehet kapni kimondottan szoptatós sört. A tescoban szoktam venni a kismamás cuccoknál van! De bármilyen alk. mentes sör is megfelel. Laktoherb tea, More milk plus kapszula (elég drága, 6 ezer), homeopátiás bogyók Urnica urens 5CH, Ricinus comm. 5CH, kapros, köményes ételek.
De a legfontosabb hogy az ember agyilag és érzelmileg is a babára hangolódjon és ne idegeskedjen.
Sok sikert.
Szia!
Nem tudom, a sör jó-e, de ha a babád nem tudott szopni, az lehet oka az elapadásnak. A szülés után a baba szoptatása jelenti az ingert, ami egy hormon termelését tartja fent, ami szükséges a tejelválasztáshoz (kicsit bonyolultabb a dolog, de röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!