Lefogja szedni a hideg gyanta a szőrömet, vagy ne is próbálkozzak vele?
Szeretnék holnap venni egy csomag hideg gyantát,lábra,bikinivonalra,és hónaljra.Nagyon erős és dús szőröm van.Az epilátorral már sokat szenvedtem,ráadásul a hónaljat nem is lehet vele rendesen szőrteleníteni.Az lenne a kérdésem,hogy ha veszek hideg gyantát le fogja rendesen szedni a szőröm?Sajnos meleg gyantás csomagot nem tudok venni,kozmetikushoz se akarok menni.És egyébként milyen fajtát vegyek?Melyek azok a márkák amelyek tényleg jók?
Előre is köszönöm a válaszokat:)
16/L
Szerintem ne vegyél... én is próbálkoztam már reménytelen... bikinivonalon, hónaljon az erős szőrt nem is fogja leszedni a hideg gyanta. Nekem van itthon egy csomag, azt arra használom ha kinő a szemöldököm vagy bajuszkám vágok belőle és azzal lekapom.
Ha már mindenképpen rászánod magad, ne Veetet vegyél, abban egyszerűen túl sok a gyanta és nekem a lábamon maradt az összes..persze a szőrrel együtt.
Az X-epil-t javaslom, talán még olcsóbb is.
Eleinte nekem sem volt jó,de később rájöttem h hogyan kell használni...
Én bikinivonalra használom,sztem elég szépen leszedi a szőrt és jó is mert két hétig full sima:D Amugy én Veetet használok. Eleinte Opilkával próbálkoztam. Sztem ugyanolyan szinten vannak,csak az h az Opilkában több a gyantacsík és olcsóbb is(am most azért használok Veetet mert elég nagy akció volt rá:P).
Nos ha hónalja szeretnél gyantát akk felesleges venned. Hónaljon nagyon nehéz gyantázni,mert ott összevissza nő a szőr. Ott nekem sem sikerült:S A bikinivonalra és a lábra elég jó.
Én nem akarlak rábeszélni h vegyél. Ezt neked kell eldöntened,evégre én nem tudom h mien a te szőröd,meg h mennyire bírod e a fájdalmat. Mert ha nem fogod tudni használni,akk tényleg pénzkidobás lesz.
Egy jó tanács:ha veszel,akk vágd fel csíkokra az egyiket és próbálkozz vele sokat. Nekem napok kellettek hozzá h sikerüljön. Annyit tudok talán mondani h erősen nyomd rá a gyantát,hogy mindenhol megfogja a szőrt,majd ha megvan(ne várj utána sokat) az ellenkező irányban tépd le erőteljesen. Azért kell erőteljesen letépni,mert így kevésbé fog fájni. Ha lassan csinálod hidd el jobban fog fájni és még kise fogja tépni rendesen.
U.i.:ha jól tudom az Opilka már megszűnt :S,úgyhogy sztem is X-epilt(asszem így írják) vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!