Milyen színnel és milyen fajta festékkel próbálkozzak?
ne castinggal fesd, hanem rendes ammóniás hajfestékkel, mert az ammóniamentesek nem világosítják a hajat.
Ha úgy fested, hogy pár hónapon keresztül befested az egészet normál hajfestékkel, mondjuk gornier sima barna színárnyalat, akkor 3-4 hajfestés után a vége is kivilágosodik, szóval nem kell lenövesztened.
Kerüld az ilyen fantázianeveket, mint csoki, gesztenye...stb, mert valamiért ezek nekem is mindig vörösesek lesznek, még ha a képen nem vörös akkor is. A természetes barna és a barna árnyalatokat keresd. És az aranybarnát meg az aranyfényű barnát is felejtsd el, az is vöröses lesz.
Szóval ki fog az világosodni, és ha így csinálod, fokozatosan, akkor nem jkárosodik a hajad, mint ha leszivatnád, hiszen ez csak sima hajfestés ;)
nekem ne mondd kedves kérdező, ha lehetne én naponta váltogatnám a hajszínem :) a sötét után én különben szőkét tervezek :)
a tövét ilyen sötéttel kezdtem [link] (most ilyen az egész)
aztán mindig egy árnyalattal világosabbat vettem!
utoljára kb ilyennel festettem a tövét: [link]
a végét vagy sötétszőkével vagy világosbarnával festettem: [link] (de a végét nem festettem havonta mint a tövét, hanem csak 2havonta mert vártam h kopjon ki a sötét)
remélem segítettem :)
Szegény, jól megjártad!
Annyira örülök, hogy tudtam segíteni :) Jó lesz így, hidd el! Az enyém is nagyon sokat világosodott! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!