Szerintetek mekkora az a maximális hajhossz, ami még szépen mutat egy lányon?
Figyelt kérdés
nekem hátközépig ér és néha úgy érzem, hogy ez már túl hosszú. azon gondolkozom hogy vágatok belőle. 20/L2010. dec. 15. 13:39
11/12 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű a fenékig érő haj, én is arra pályázom:) Most hátközépig ér, csak göndör, ezért rövidebbnek tűnik. Van egy csoporttársam, neki derék alá érő fekete haja van, egyszerűen nem tudom levenni a szemem a hajáról, annyira szép *irigy*:D
12/12 anonim válasza:
sztem nehéz kifésülni, meg könnyen töredezik, sőt beleakadhat akármibe, azért meg nem növesztem meg, hogy összegumizva hordjam, a gumi is megtöri.
meg nagyon melegít is nyáron, szal maximum lapockáig növeszteném, esetleg elöl mell fölé, hátul ici picit lehet hosszabb, az már hosszú és szép is, és nekem a szög egyenes jobban tetszik és a sötét haj
de kinek mi áll jól, én nem szeretem se szárítgatni, se fésülgetni, főleg akkor rossz ha a haj tő hamar zsírosodik, meg ha korpás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!