Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajbaj? Vagyis hajhossz.

Hajbaj? Vagyis hajhossz.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokakat nagyon idegesít ez a kérdésfajta, szóval, akinek felforrt tőle az agyvize ne írjon. :D

Na szóval. Évek óta növesztem a hajam és alig nőtt azóta valamit. Eddig szőke volt, de most átfestettem barnára. Valaki tudna valamit ajánlani a ricinus olajon kívül? (nekem az nem használt...)

Ha ezt megválaszolta már valaki egy másik kérdésben, akkor a kérdés linkje is tökéletes lenne!

Csak már teljesen kétségbe vagyok esve, hogy hogyan lehet, hogy bő 3 év alatt alig nőtt..

A póthaj meg árba eléggé húzós, plusz tönkreteszi a hajat (állítólag) stb.

Köszönöm szépen előre is.

2010. nov. 25. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:

lehet, hogy ennyit bír a hajhagymád. volt egy hasonló kérdés hogy meg szeretné növeszteni a haját derékig, és írták, hogy van akinek sosem nő meg. én meg jól kiröhögtem, hát nem volt igazam, meg kérdeztem a fodrászom és mondta, hogy valóban, van akinek nem bírja a hajhagymája és nem nő meg bizonyos hossznál nagyobbra!

a hajnövesztőkre meg azt mondta(ricinus meg hasonlók), hogy igazából nem igen használnak semmit.

2010. nov. 25. 20:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ! :)

Régebben (11 éves korom fele) mell alá ért még jóval a hajam. :/ Reménykedem továbbra is..

Most így a neten az amla olajról olvasok jókat, hát kitudja.. a remény hal meg utoljára. :)

Felpontoztalak.

2010. nov. 25. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:

így van:) nem elkeserítésként szántam, hogy nem használnak ezek a cuccok, mert nem lehet tudni, egy próbát megér:)

de aztán szólj, ha valami be válik, mert alig várom én is hogy hátközépig meg nőjön a hajam:)

póthajról meg szó sem lehet, arra nem tudnék büszke lenni:S

2010. nov. 25. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Gondolom lassan nő a hajad. Általában egy hajszál élettartama (ha jól emlékszem) 6 év körül van. Utána kihullik. Ergó annál tovább sose nő.

Ha töredezett a hajad, azon se segít semmi. A száraz hajtól se várj sokat. Ha az eddig szőke alatt festett szőkét értesz, akkor majd akkor lesz a régi a hajad, ha a festett rész lenő. Szerintem türelem. Sajnálom. De nagyon sok rövidebb fazon van, ami tök jó (és ha nem sajnálnám a hajam, megint levágatnám :D)

2010. nov. 25. 21:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát köszi lányok. :)

Amíg a hajam lenőne az kb 10 év ebben a tempóban. :D Levágatni meg rossz döntés lenne, mert szörnyen áll a rövid haj... :D

2010. nov. 25. 21:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem én voltam az egyik, akit az első válaszoló kiröhögött a másik kérdésnél. Én linkeltem a national geographicosat. XD

Ha el van töredezve, akkor azért nem nő, és sajnos nem is fog, amíg nem vágatod le a töredezett részt. (Vagyis nő, csak mindig letörik.)A külsőleg alkalmazható kencék nekem sem használtak (Bánfi, Vitanol C, stb.), de a vitaminok igen. A Revalidtól és a Haar Vitaltól is gyorsabban nő (utóbbit már szedem fél éve).

2010. nov. 26. 07:47
 7/8 anonim ***** válasza:

7:47

akkor innen is bocsi, hogy kiröhögtelek:P

csak nekem olyan hihetetlennek tűnt hozzá nem értő fejjel:P

2010. nov. 26. 08:37
 8/8 A kérdező kommentje:

Írnál nekem kicsit bővebben ezekről a vitaminokról?:)

Hol kaphatóak, mennyiért, mennyi idő után hat és hogy neked melyik vált be leginkább.

Köszi :)

2010. nov. 27. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!