Hajbaj, mit csináljak? Valami gyors, elérhető megoldás kéne, mert ez így elviselhetetlen!
Figyelt kérdés
nem volt itthon balzsamom, így gondoltam csinálok egy pakolást tojásból és mézből, mert azt hallottam ez fényessé teszi a hajat. az eredmény: egy pamacs a hajam, nagyon érdes, száraz és kifésülhetetlen, tényleg EGY PAMACS. amúgy szőke göndör festett hajam van, de eddig teljesen egészséges volt.2011. ápr. 4. 13:46
1/8 A kérdező kommentje:
ja, azóta tettem rá extra szűz olívaolajat, hátha...de ez sem sokat segített..
2011. ápr. 4. 13:48
2/8 anonim válasza:
Ugye megpróbáltad már kimosni alaposan?
3/8 anonim válasza:
nem tudod kiönlíteni alaposan meleg vízzel?
4/8 anonim válasza:
Irány még egy samponos mosás jó alaposan :) Az majd kiöblíti, és hagyd az otthoni pacsmagolást, én sem bízom az ilyenekben mert jártam már hasonlóan, hiába öblítgettem a tojásos pakolást, száraz maradt szárítás után és tagadós :)
6/8 anonim válasza:
Na ennyit a sok ál hírről hogy mi a jó és tökéletese megoldás..
Mosd meg akár többször a hajadat..
Egyébként nem csodálom,hogy ilyen lett,hiszen a méz eleve ragacsossá,érdessé teszi..Hol hallottad ezt a hülyeséget..de komolyan..
7/8 A kérdező kommentje:
igen, igen, már többször próbáltam kiöblíteni és megmosni újra samponnal...hát 1 fokkal talán jobb, de még mindig el vagyok keseredve az eredménytől :( amúgy az a durva, h nem egy helyen hallottam, nemtom már pontosan hol, de ezek után tényleg feladom a házi kencés módszereket, inkább marad a bolti balzsam, bármi is van benne...
2011. ápr. 4. 14:46
8/8 anonim válasza:
Sokan írják, hogy a tojássárgája is milyen jó a hajnak, pedig nagyon szárít. A méz önmagában jó, de vízzel kell hígítani és jól ki kell öblíteni. Akkor nem marad ragacsos a haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!