Feketéből ez a hajszin egyszeres szivatás/festés után rögtön elérhető?
Sziasztok.Nemsokára készülök menni fodrászhoz,fekete hajamat leszivatni.Olvastam több helyen,hogy a szivatás után a fodrász nem festi rögtön be a hajat,és van,hogy többször kell menni,mig eléri a kivánt hajszint.Az érdekelne,hogy ez a hajszin elérhető-e egyszeres szivatás/festés után,vagy mennyi időbe telik kb mig ilyen hajszinem lesz?
+még egy kérdés :)
Melyik hajszin tetszik jobban?Az előző,vagy ez :
Köszi! :)
szia! én pár éve fekete voltam, és azóta már szőke is!:) (most középbarna) Azt tudom neked mondani, hogy a fekete hajam egyszeri radírozása után nekem ugyanilyen színű lett a hajam, mint az első képen, tehát igen, lehet ilyen hajad elsőre!:) nekem jobban tetszik az első hajszín mint a 2., sokkal természetesebb:)
Remélem tudtam segíteni:)
Ügyes fodrász mindkettőt meg tudja csinálni, és nekem mindkettő tetszik.
Bár a barna jobb, mert kevésbé kényes.
Ha elfogadsz egy tippet, először szívassátok le a fodrásszal, és meglátjátok, hogy inkább világos barna lett, vagy inkább vöröses, és utána fessetek. Nem fog csúnyán átütni meg kopni pár mosás után.
Köszi szépen a gyors válaszokat. :)
Igazából kicsivel nekem is jobban tetszik az első hajszin,de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre.Fodrásszal szerintem nem lesz gond,anyukám fodrászához fogok menni,aki nagyon ügyes,jól dolgozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!