Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feketéből ez a hajszin egyszer...

Feketéből ez a hajszin egyszeres szivatás/festés után rögtön elérhető?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Nemsokára készülök menni fodrászhoz,fekete hajamat leszivatni.Olvastam több helyen,hogy a szivatás után a fodrász nem festi rögtön be a hajat,és van,hogy többször kell menni,mig eléri a kivánt hajszint.Az érdekelne,hogy ez a hajszin elérhető-e egyszeres szivatás/festés után,vagy mennyi időbe telik kb mig ilyen hajszinem lesz?

[link]

+még egy kérdés :)

Melyik hajszin tetszik jobban?Az előző,vagy ez :

[link]

Köszi! :)

2011. máj. 17. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:

szia! én pár éve fekete voltam, és azóta már szőke is!:) (most középbarna) Azt tudom neked mondani, hogy a fekete hajam egyszeri radírozása után nekem ugyanilyen színű lett a hajam, mint az első képen, tehát igen, lehet ilyen hajad elsőre!:) nekem jobban tetszik az első hajszín mint a 2., sokkal természetesebb:)

Remélem tudtam segíteni:)

2011. máj. 17. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Ügyes fodrász mindkettőt meg tudja csinálni, és nekem mindkettő tetszik.

Bár a barna jobb, mert kevésbé kényes.

Ha elfogadsz egy tippet, először szívassátok le a fodrásszal, és meglátjátok, hogy inkább világos barna lett, vagy inkább vöröses, és utána fessetek. Nem fog csúnyán átütni meg kopni pár mosás után.

2011. máj. 17. 18:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a gyors válaszokat. :)

Igazából kicsivel nekem is jobban tetszik az első hajszin,de azért kiváncsi vagyok a véleményetekre.Fodrásszal szerintem nem lesz gond,anyukám fodrászához fogok menni,aki nagyon ügyes,jól dolgozik. :)

2011. máj. 17. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Az első! :)
2011. máj. 17. 18:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi,azt hiszem nagy az egyetértés. :)
2011. máj. 17. 18:48
 6/7 anonim válasza:
elsőő!!egyébként én is hasonló akcióra készülök, csak én sötétbarnából szeretnék világos-középbarnát:))
2011. máj. 18. 07:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Hát,akkor hasonló cipőben járunk,remélem sikerül és tényleg a kivánt hajszin lesz az eredmény. :)
2011. máj. 18. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!