Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mekkora az a...

Szerintetek mekkora az a maximális hajhossz, ami még szépen mutat egy lányon?

Figyelt kérdés
nekem hátközépig ér és néha úgy érzem, hogy ez már túl hosszú. azon gondolkozom hogy vágatok belőle. 20/L
2010. dec. 15. 13:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha ápolt a haj, akkor lehet derékig érő és elől kicsit rövidebb. Nekem a mell alá érő hajhossz tetszik a legjobban. Énis alig várom, hogy megnőljön.

17/L

2010. dec. 15. 13:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyénfüggő. Nekem pl. nagyon tetszik a combig érő is, mint mondjuk Sissinek volt, meg alapból az extra hosszú. Persze csak ha ápolt, nincs elvékonyodva és fényes. Egyenesben nem tetszik, a hullámos jobb. Nem mindenkinek áll jól a nagyon hosszú haj, és nem mindenkinek való, mivel nem tudják viselni.
2010. dec. 15. 13:49
 3/12 anonim válasza:
Így van. Erre nincs szabály. Attól függ, hogy kinek mi áll jól.
2010. dec. 15. 14:18
 4/12 anonim ***** válasza:

cici alá érő haj, nekem az tetszik a legjobban!

23f

2010. dec. 15. 14:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem akár bokáig is érhet! : )

Én most növesztem, minimum fenékalá érőt szeretnék. :) De még csak a vállam alatt van... :(

17L

2010. dec. 15. 14:47
 6/12 anonim ***** válasza:
amit irtál az nekem már sok:/
2010. dec. 15. 15:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Köldökig érőt szeretnék. Szerintem az a legszebb. Növesztem.. most mell alatt van :)

18/L

2010. dec. 15. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem max derékig. Az annál hosszab haj lehet akármilyen ápolt és egészséges, szvsz akkor is igénytelenül meg semmilyenül néz ki, és csak összefonva meg felkonytolva szokták hordani, semmit nem lehet kezdeni vele. De hát van akinek ez a mániája és a világért se vágatna belőle... felőlem aztán. :D Én deréknál tovább nem hagyom nőni akkor se. :D
2010. dec. 15. 18:29
 9/12 anonim ***** válasza:

nekem már kicsit tovább ér mint hátközép:) de még egyszer se fordult meg a fejemben h levágassam:D

alig várom h fenék alá érjen:)

hosszú hajból nagyon sok frizurát lehet csinálni,szinte sose hordom teljesen kibontva.

én nem vágatnám le a helyedben,én sokszor csinálok olyan frizurát h csak vállig érőnek néz ki:D

2010. dec. 15. 18:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt már a fenekemig érő:) Szép volt, meg minden, de a fekete hajfesték nagyon tönkretette, de semmi pénzért nem vágattam volna le!! De végül levágattam, most kicsit rövidebb, de most én is olyan szeretnék, ami a mellem alá ér kicsit:) És barnát.. De egyelőre ez egy álom csak.. Mivel a feketét kiszedni belőle... Hát...Nem lesz könnyű:D
2010. dec. 15. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!