A hajfelvarrásnak mi a hátrányos oldalai?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 18:15
1/6 anonim válasza:
Hogy mikor leakarod szedetni akkor annyira megrongálodik a hajad hogy akár teljesen rövidre le kell vágni.
2/6 anonim válasza:
Több féle módon tehetik fel!!! Ha nem a legjobb módon akkor nagyon látszani fog, hogy nem eredeti! Meg hallottam olyat is, hogy felvarattak hajat és az eredeti nem bírta és ezért kihullott... bár nem tudom erre hány % az esély!
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Hátszerintem elős és legfontosabb, hogy nagyon látszik.. én már láttam többször, hát több mint förtelem.
5/6 anonim válasza:
Ha nem európai hajat varratsz fel, hanem pl. indiait vagy ázsiait, az teljesen tönkreteszi a hajad!
A haj leszedésénél általában akkor szokott probléma lenni, mikor a hajat hőillesztéssel rakják fel.
A hajfelvarrással szerintem nem vállalsz nagy kockázatot, nem fog annyira tönkremenni a hajad (nekem pl nem ment tönkre, miután leszedettem) és a hajhosszabbítási módszerek közül ez a leghumánusabb.
6/6 anonim válasza:
a legnagyobb hátránya az az, hogy rettenetesen ocsmány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!