Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A lehető legrosszab fazonú a...

A lehető legrosszab fazonú a hajam. Mit lehet belőle kihozni? Részletek lentebb

Figyelt kérdés

hátul a tarkómig ér, oldalt tépett és állig ér, elöl fufru. barna szín, pár szőke árnyalattal.

A pasik észre sem vesznek az utcán!!sőt, el is fordulnak, ha véletlen szembe jövök.

anno szőle volt, ez miatt lett levágva, mert széttört, és kb 2 év kérdése, hogy visszanőljön.

de addig????

heeelp!

2010. dec. 4. 12:02
 1/5 A kérdező kommentje:
*szőke volt
2010. dec. 4. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát... biztos, hogy csak a frizura a gond? Mert így elsőre nem ugrik be, hogy kb milyen is lehet a hajad most. Amúgy a jó fodrászok tudnak ötleteket, javaslatokat adni.
2010. dec. 4. 12:18
 3/5 A kérdező kommentje:

a jó fodrászok hoztak ki belőle ilyet, hogy mindenhol meg legyen szedve, hogy minél több törés le legyen vágva, tehát lépcsőzetes hátul, ritkítóollóval is átvágva

amúgy meg csinos vagyok, jól öltözöm

nem szolidan, de nem is qrvásan

nem vagyok rossz nő kategória, el sem tujátok képzelni, mennyit tesz egy haj!

2010. dec. 4. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem ez sok mindentől függ,arc..hajszín stb..így látatlanba elég nehéz..de sztem victoria beckham frizura sok mindenkinek jól áll és a pasiknak is bejön:)
2010. dec. 4. 12:59
 5/5 A kérdező kommentje:

victoriát sem venné észre senki, ha nem a tévében van, hanem a sparban köztünk

csupán minden nélkül egy ütős frizura tippet(akár csak színben) szeretnék ezen kívül, ami feltűnik a pasiknak

2010. dec. 4. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!