Szerintetek a viz mennyisege mennyire befolyasolja az arcot? Ti mennyi vizet fogyasztotok naponta? Mennyi a megfelelo?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 18:23
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, h mit értesz az alatt, h befolyásolja az arcot?! 2 l az ajánlott mennyiség. Én megiszok naponta 2,3 liter folyadékot, de ettől még ugyanúgy pattanásos az arcom és nem szép a bőröm. Sok tényezőtől függ, és nem csak a víztől.
2/4 anonim válasza:
én pont az 1. válaszoló ellentéte vagyok
most hogy bejött ez a hideg téli idő, sajnos alig iszok valamit, de szép tiszta az arcom és nemráncos:D igaz 16 éves leszek még csak xD
3/4 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy sokat igyál!
Nem csak külső szempontjából, hanem a közérzeted is sokkal jobb, és egészséges, ha sokat iszol, kimossa a szervezetedből a bacikat, stb.
(Itt persze vízre gondolok, nem a cukros üdítőkre)
És én azt tapasztaltam, hogy a bőröm feszesebb lesz, a közérzetem is sokkal jobb.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!