Édességfüggők! Ti naponta mennyi édességet és mit fogyasztotok?
na hat, en total elborult vagyok ilyen teren....ha epp van bennem egy kis halvanyka onfegyelem, akkor napi egy szelet csoki (mars, snickers) plusz jegkrem vagy fagyi, vagy suti.
Ha nincs onfegyelem: cukraszdaban altalaban 3, 4 szelet sutit rendelek es be is habzsolom. 2 tabla csoki, gumicukrok, dobozos Carte d'or jegkrem, nutella (tisztan) ha epp meglatok egy bonbont nemerdekel az ar, megveszem es befalom mind, olvadosragok es meg sorolhatnam. Ha epp nincs edesseg otthon es lehetosegem sincs venni, akkor kakaoport nyalogatok....
Szal a felso hatar, a csillagos eg! barcsak le tudnek errol szokni, de nembaj a csoki szeret, a csoki a baratom...hehe
Sziasztok,belépek a csokisok klubjába!
Ha nincs más,nutella kanállal!
18:31 vagyok
En ma zoldseg ill gyumolcsnapot tartok...2 nap mulva elutazunk parommal wellnesshetvegezni, es ketsegbeestem tegnap este (mekis karamellfagyi utan) a tukor elott...ugyhogy most villamgyors dieta 2 napig. Majd meghalok...nem is a normalis etel hianyzik, hanem a csokiiii:(
Mind1, ha nekem sikerult neked is fog! a hiusag is tud eros lenni am:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!