Tinik! Ti hogy viselitek el a pattanásaitokat?
Mondjuk én már nem vagyok tini, 20 éves vagyok, de 13éves korom óta rendszeresen jönnek az arcomon, hátamon és mellkasomon pattanások.
Több 100ezer forintot elköltöttem 7 év alatt mindenféle kencére, garnier, pure active, zynerit, semmit nem értek.Járok kozmetikushoz is, nem sokat ér, ha kinyomkodja a mitesszereimet 2 napra rá újra feltöltődnek zsírral és sejttörmelékkel:( szedtem egy sotret nevű gyógyszert, attól meg csak rosszul lettem, tehát nekem 0 az önbizalmam 13 éves korom óta ez miatt.
Én rosszul viselem, mondjuk már nem sok jön, csak 2-3 van az arcomon egyszerre, ilyen kis pirosak.
Az a legnagyobb bajom, hogy a lányok esetleg igénytelennek gondolnak ez miatt...pedig többet foglalkozom az arcbőrömmel mint egy lány:)
20f
nekem is ekkor kezdődött...jó pár évig, míg ki nem probáltam a kamilla teát....azzal mosom az arcom, gőzölöm vele, és azt iszom..sokat javult...
amugy már voltam bőrgyogyásznál, kozmetikusnál...ja amugy szoliba is megyek egy héten kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!