Ti, hogy kezelitek a pattanásaitokat? Vagy, mit használtok rá (, hogy ne legyenek)? esetleg kozmetikus? Fontos! Köszi.
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 23:24
1/3 anonim válasza:
heti 1szeri bőrradír, utána nagyon fontos a hidratálás! de egyébként is fontos hogy mindig hidratált maradjon a bőröd. igyál elég vizet, ez sokkal többet segít mint hinnéd. és ha mégis kijön néha egy, akkor ne kapard meg nyomkodd, hanem teafaolajat tegyél rá és hamarosan eltűnik.
2/3 anonim válasza:
A kozmetikusom nagyon jó,szinte semmi nem látszik a tisztítás után,én nem merem otthon nyomkodni.Ő ért hozzá.Nem kenek mindent az arcomra csak amit ő mondd.Még nem csalódtam.
3/3 anonim válasza:
hát én inkább megelőzőm már 1 hónapja a kialakulásukat.
amúgy napi 2* lemosom, áttörlöm tonikkal, bekenem. heti egyszer maszk, bőrradír, és masszírozó géppel átmegyek rajta. megelőzni: csökkentettem az olajos/zsíros ételeket(csipsz meg társai)bevitelét, és a csokoládét. észrevehető már az arcomon és csak 1-2 pattanásom van, amit meg rendesen ki lehet nyomni. szerintem a megelőzés rengeteget számít így hogy már érzékeltem magamon. jó szépülést :)
19/L*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!