Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen bőrradírt vegyek...

Milyen bőrradírt vegyek amelyik "durva"szemcséjű. Ezt ajánlották a bőrtípusomra de nevet nem tudtak mondani!?

Figyelt kérdés
Ha lehet olyat írjatok amik nem avonosak légyszíves,mert még ma meg kellene vennem!Köszönöm
2010. nov. 12. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, mi a neve, de van a dm-ben is, meg mindenhol, Auchan, ilyen helyeken is. Barackmag örlemeny van benne. Barackszinü a tubusa, viszonylag nagy, kek kupakkal, van barack az elejen, es kek a felirat is rajta, 1000-1200 ft között van. Valmi St. valami asszem :)
2010. nov. 12. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szeretem az Anaconda bőrradírt. Természetesebb anyagokból van, mint a többi drogériában kapható. Asszem 800-900 ft, sötétzöld tubusban.
2010. nov. 12. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
sunfleur bőrradir zsiros bőre az is nagyon jó de van olyan is ami rendes megszépiti az arcbörődet nagyon szép tiszta és sima lesz utána az arcod és az áruk sem vészes.
2010. nov. 12. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. A Sunfleur is nagyon jó, amit a 3. harmadik válaszoló írt. :) Hasonló az Anacondához egyébként. Régebben én is használtam.
2010. nov. 12. 16:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm!Hétfőn veszek már csak de meg nézem mindegyiket aztán majd meglátjuk!:)
2010. nov. 13. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!