Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a legmegfelelőbb bőrápolás...

Mi a legmegfelelőbb bőrápolás a bőrtípusomra?

Figyelt kérdés
Száraz,problémás bőrtípusom van,20éves lány vagyok.Szemem alatt sötét karikák éktelenkednek,és gyerekkorom óta "nevető"ráncok(?!)vannak alatta.Mivel a száraz bőr elöbb ráncosodik ezért szeretnék elkezdeni egy ránctalanító krémet is használni.Tudom, hogy cak kozmetikus tudja teljes pontosággal megállapítani, hogy milyen termékekre van szükségem.Ennek ellenére várom válaszaitokat,köszönöm!
2011. ápr. 26. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:
20 évesen én még nem ajánlanék ütős krémeteket.Mindenből a hidratálót válaszd!Az arcradír elég 2 hetente.Vitaminos maszkot mondanék így látatlanban és vizes termékeket amik feltöltik a bőröd nedvességgel.
2011. ápr. 27. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!