Milyen gyakran fürdesz vagy zuhanyzol?

Naponta kettő alkalommal, reggel és este.
Nyáron a nagy kánikulában a napi három alkalom is megvan.
A tusolás nem csak a tisztálkodásra jó, fel eleveníti a testest és e lelket is. A zuhany sokszor többet ér, mint a legerősebb kávé, vagy tea.

Nálam változó.
Télen hetente kétszer, de ez attól is függ, hogy milyen munkakörre osztanak be a munkahelyemen. Ha példáúl verejtékes nap van, akkor nyilván lefürdök aznap, de ha fázós nap van, akkor aznap valószínűleg nem fogok lefürcsizni.
Nyáron más a helyzet, akkor azért gyakrabban. Igaz ez is változott az elmúlt két évben, amióta a cégnél is belőtték a légkondit és odehaza is megy a légkondi. De napi szinten megmosom a hónaljamat nyáron mindenképp. Tudjátok, ilyen "macskamosdást" végzek.
37 éves vagyok. A szüleimmel élek és néha az egyik tesóm is nálunk dekkol. A lényeg az, hogy minden családtag le tudjon tisztálkodni, de jusson meleg víz másnak is. Viszont minden nap tiszta zokni és tiszta póló az alap rajtam.
Nálam ez a módszer működik. Vannak nálunk ilyen huszonéves fiatalok is a cégnél. Na ők szerintem van, hogy két hétig sem fürdenek. Főleg a nők kényesek a szagok témára. A főnökömnek már nagy rutinja van abban, hogy megmondja XY-nak, hogy büdös, mert a csajok neki szolnak, hogy ez a figura gáz. A lényeg, hogy ezek a valóban büdi fiatalok azt állítják, pedig ők mindennap fürdenek. Na jó, lehet, hogy igazuk van, de amikor nyáron a 3. napján rohad rajta ugyanaz a zöld póló, akkor aztán nem kell csodálkozni, hogy az illető büdi.
Én rendszeresen szoktam visszajelzést kérni, hogy büdös vagyok-e, ha éppen téma valamelyik szagos ember. Kiderül mindig, hogy nem, sőt férfi létemre egész jó illatom van. A főnök sem beszélgetett még el velem ebben a témában az elmúlt években.
Azt azért hozzá teszem, hogy még télen is minimum arcszesszel a hónom alját lefertőtlenítem és nyomok magamra egy leheletnyi AXE-ot.
Az AXE a barátod, ezt sose felejtsd el!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!